Samarbeidspartner til Experis?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med ca. 850 konsulenter. Experis er konsulentselskapet i Manpower Group, og har rammeavtaler med mange store aktører innenfor både offentlig og privat sektor. Noen av våre kunder er Equinor, DNB, ConocoPhillips, Sykehusinnkjøp, Nordea, Norges Bank, Sparebank1, Politiet, BaneNor, Statens Vegvesen, Nye Veier og mange flere.

 

Experis er en av Norges største konsulentformidlere og for å kunne sikre tilgang på kompetansen våre kunder etterspør; er vi alltid på jakt etter potentsielle nye samarbeidspartnere.

Har du spisskompetanse og er selvstendig konsulent eller sitter i et fagmiljø, men ikke har adgang til de oppdragene dere ønsker ta gjerne kontakt for en samtale om mulige samarbeid.

 

SELVSTENDIG KONSULENT?

Som en selvstendig samarbeidspartner til Experis, drar du nytte av hele vår kundeportefølje samtidig som du får alle fordelene vårt administrasjonsapparat kan tilby deg; økt faktureringsgrad, avtalehåndtering, prisforhandlinger, kompetanseutvikling med mer.

 

KONSULENTSELSKAP?

Det våre samarbeidspartnere verdsetter høyest, er tilgang til eksisterende rammeavtaler. Våre kunder har spennende og utfordrende oppdrag av varierende kompleksitet. Videre går vi ofte sammen med våre partnere for å vinne nye, store anbud.

 

Våre samarbeidspartnere får:

  • Profesjonell oppfølging
  • En global merkevare
  • Tilgang til en meget sterk kundeportefølje
  • Administrativ støtte til å håndtere avtaleverk

 

Interessant?

 

Ta kontakt med Key Account Manager; Jørgen Lohne Morken - Jlmork@no.experis.com / 90 70 25 17

Våre samarbeidspartnere får:

  • Profesjonell oppfølging
  • En global merkevare
  • Tilgang til en meget sterk kundeportefølje
  • Administrativ håndtering av avtaleverk o.l. 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Utvikling .Net, Utvikling C/C++, Webutvikling, Utvikling Annet, Agile metoder, UNIX / Linux, Windows Server, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Helpdesk / Brukerstøtte, Databaseutvikling, Databaseadministrasjon, Datavarehus / BI / Analyse, Prosjektledelse IT, Testledelse, Integrasjon / ERP / CRM, Stormaskin, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Deltid, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Medarbeider, Annet, Prosjektleder, Fagperson, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 17.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029738
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon +47 907 02 517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com

Andreas Kverneland
Telefon +47 413 17 579
Andreas.Kverneland@no.experis.com