Formidling av IT-konsulenter

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

EXPERIS IT vokser. Vi søker en Delivery Coordinator!

 

Vi er et sammensveiset team på 6 som jobber med formidling av IT-konsulenter på seniornivå. Vi formidler konsulenter fra samarbeidspartnere som kan være konsulenthus eller selvstendige konsulenter. Vi har hatt en eventyrlig vekst den siste tiden og trenger nå en ny kollega!

 

Som Delivery Coordinator arbeider du med konsulentleveranser til våre kunder og oppdragsgivere. Det er du som innhenter, koordinerer og videreformidler all relevant informasjon om kandidatene vi har i prosess. Det er en variert rolle med høyt tempo og mange arbeidsoppgaver som skal håndteres samtidig. Ingen dag er lik, og læringskurven er bratt.

Hverdagen din vil bestå av å jobbe operativt med finne kandidater til alle våre forespørsler. Du har tett dialog med kollegaer, konsulenter og samarbeidspartnere. Du håndterer tilbud fra våre underleverandører, rekrutterer selvstendige konsulenter og gjennomfører referansesjekker for å kvalitetssikre deres kompetanse. Du vil registrere forespørsler og konsulenter i våre systemer og bistå med små og store administrative oppgaver der det trengs. Du forhandler priser og lønnsbetingelser, bistår konsulenter og samarbeidspartnere med å skrive gode CV-er og tilbud, samt ferdigstiller presentasjon av kandidater til de ulike forespørslene. Du vil være leveranseansvarlig på utvalgte kunder som er viktige for Experis, og følge opp selvstendige konsulenter i oppdrag.

 

For å lykkes i denne rollen er du løsningsorientert, naturlig strukturert, har høy arbeidskapasitet og lar deg ikke stresse. Du jobber effektivt og liker en hektisk arbeidsdag. Du vil alltid ha noen å spørre til råds, men det er viktig at du kan ta selvstendige avgjørelser når det kreves og evner å prioritere. Vi ser for oss at du kanskje er nyutdannet og sulten på å komme i gang med karrieren. Du trives i en administrativ rolle, og har et flytende og godt språk både på norsk og engelsk.

Det er en selvfølge at du har en interesse for teknologi og ønsker å fordype deg i nettopp dette.

 

Hos oss blir du med i et sterkt team som er opptatt av å ha det gøy på jobb! Du får kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine oppdragsgivere. Du får muligheten til å være med å videreutvikle teamet og styrke vår posisjon som konsulentleverandør i IT-bransjen. Du vil komme tett på våre kunders digitaliseringsreiser og lære mer om hvordan IT vil påvirke framtiden.

 

Vi kan tilby en spennende jobb i et av Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap. Du vil få utfordringer og vekstmuligheter i et selskap med høye ambisjoner og stor konkurransekraft.

 

Søk stillingen på www.experis.no.

Søknader gjennomgås fortløpende.

 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Partner and Delivery Manager; Andrea Madland: 90 76 26 53 / andrea.madland@no.experis.com

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT, Administrasjon
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 03.05.2019
Søknadsfrist: 13.05.2019
Ref. nr.: 1029779
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andrea Madland
Telefon 90762653
Andrea.Madland@no.experis.com