Prosjektleder til ON Energi

ON Energi er en nasjonal energientreprenør med utgangspunkt i Midt-Norge. ON Energi har betydelig kompetanse og gjennomføringsevne innenfor våre kjerneområder; vei- og områdebelysning, trafo- og kraftstasjoner, omformeranlegg, kabelanlegg og andre industri-, installasjons- og høyspentrelaterte systemløsninger.

ON Energi eies med 51% av Elnett Energi Invest og 49% av TrønderEnergi og har ca 85 medarbeidere. I 2019 vil vi omsette for ca 165 millioner.

 

I ON Energi er vi definitivt stolt av den jobben vi gjør og de komplekse utforingene vi løser hver dag for våre kunder. Det er ett stort ansvar å være en ledende aktørene innen utbygging av elektrisk infrastruktur, og ved å ha fokus på utvikling av våre medarbeidere, er vi sikker på at vi fortsatt kommer til å opprettholde og styrke vår posisjon inn i fremtiden.

Ønsker du å være en del av vår kultur som er engasjert, åpen, kompetent og ansvarlig med ett sterkt fokus på VI og ett godt arbeidsmiljø så send oss gjerne en søknad.

 

 

Som vår nye prosjektleder vil du ha ansvar for både drifts- og rammeavtaler samt egne prosjekter, alt fra kalkyle til overlevering og sluttevaluering mot kunde. Vi har både lokale og landsdekkende avtaler som du vil forvalte. Vi er i vekst og du vil bli en viktig del i ON Energi sin fremtidige satsning, og ha høy påvirkning den videre utviklingen av både rollen og avdelingen.

 

 

Vi er ute etter deg som kan bidra positivt til vårt arbeidsmiljø, ønsker å være i vekst og ha utvikling innenfor prosjektledelsesfaget, er ambisiøs og tørr å ta tak i de utfordrende prosjektene. Du har prosjektlederkompetanse, teft for å skape gode relasjoner og fornøyde kunder, samt fokus på lønnsomhet, kvalitet og gjennomføringsevne.

 

 

Videre har du:

• Bakgrunn fra elektro

• Relevant formell fagutdannelse fra fagskole og-/ eller høyskole

• Ledererfaring med prosjektansvar

• Forretningsorientert tankesett med ønske om en faglig- og ledelsesmessig karriere.

• God relasjonskompetanse

 

 

Vi kan tilby deg en interessant og utfordrende lederrolle i et dynamisk og innovativt miljø. Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med høy trivsel i lyse og trivelige kontorer på Sluppen i Trondheim.

Du får konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Noe reiseaktivitet må påregnes.

 

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Experis Christer Berget, tlf. 969 66 606, avdelingsleder Nettjenester Øystein Todal, tlf 916 71 899 eller HR leder Yngve Volent, tlf 924 54 924

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ON ENERGI AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Bygg og anlegg, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft, Elektronikk / Telekommunikasjon, Bygg / Anlegg, Prosjektledelse, Prosjektstyring, - Engineering (Ingeniøryrker), Prosjektleder Bygg og Anlegg, - Bygg og anlegg
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Prosjektleder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 14.05.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029833
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com