Erfaren lagermedarbeider med truckførerbevis? Se hit!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Har du erfaring fra lagerarbeid og er klar for nye utfordringer innen lager/logistikk? Har du også truckførerbevis og noe erfaring som truckfører? Da kan du være den vi ser etter til et nytt og spennende oppdrag hos en av våre kunder. Arbeidsoppgavene vil variere og går i alt fra plukk og pakk av varer med, til varemottak og lasting/lossing med truck.

 

Hva kan vi tilby deg?

Et spennende lageroppdrag med varierte arbeidsoppgaver hos en av våre hyggelige kunder. Som ansatt i Manpower kan du regne med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

 

Du kan også stole på å få god og tett oppfølging med en erfaren konsulent, som er der for å sikre din trivsel og utvikling i oppdrag hos våre kunder.

 

Psst! Manpower ble i år utsett til Årets bemanningsselskap av Finn.no, og ManpowerGroup ble kåret til et av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, for åttende år på rad.

 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring fra lager og som trives godt i lagermiljøen. Du er arbeidslysten, glad i høyt tempo på jobb og har et ønske om å alltid bidra med dit beste. For å passe godt in vårt team tror vi også at du er positiv og nysgjerrig til å lære deg nye ting, har god ordenssans og liker å bidra til et godt arbeidsmiljø hvor alle føler seg inkludert og velkommen. Det er viktig å ha det gøy på jobb!

 

Krav til kvalifikasjoner

-  Relevant arbeidserfaring

-  Truckførerbevis (T1-T4)

-  Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper

-  Gode datakunnskaper

 

Er dette deg?

Søk stillingen i dag via linken «Søk på stillingen» og registrer dit CV der. Vi intervjuer fortløpende da det er snarlig oppstart i dette oppdraget. CV sendt direkte på mail vil ikke bli vurdert.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Lagermedarbeider, Varemottak, Truckkjøring
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 08.05.2019
Søknadsfrist: 02.06.2019
Ref. nr.: 1029954
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Therese Alneman