Nettverksansvarlig

 

SalMar ASA er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks. Vi er integrert i hele verdikjeden fra stamfiskproduksjon til foredlet produkt og salg. Selskapet omsatte i 2018 for ca 11,3 milliarder, og har ca. 1500 ansatte. SalMar har aktivitet i Midt- og Nord-Norge, og hovedkontoret plassert på Frøya.

 

 

SalMar ASA er del av en fremtidsrettet bransje i sterk vekst og en organisasjon med høyt fokus på ny teknologi, innovative systemer og løsninger. I den forbindelse ønsker vi å styrke oss på sikkerhet og kontroll i et IT-miljø i vekst.

 

Ønsker du deg en spennende jobb med utfordringer innenfor et område som er i stor utvikling, og det i et selskap som har ambisjon om å være verdens beste oppdrettsselskap? Da oppfordrer vi deg til å søke på vår stilling som Nettverksansvarlig!

 

Dine ansvarsområder vil være installasjon av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger, samt feilsøking og feilretting på disse i et komplekst IT miljø. Du vil også få muligheten til å bidra på design av nye løsninger, fokus på kontinuerlige forbedringer og være faglig støttespiller for dine kolleger. Du vil ha ansvar for å gjennomføre helsesjekker, SiteSurveys, Sikkerhetsscan og lignende, samt Patching og oppgradering av vår infrastruktur.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

• Erfaring med avanserte løsninger innenfor nettverk, kommunikasjon og sikkerhet

• Erfaring med løsninger fra Cisco, HP, Aruba, Check Point, Trend, Fortinet, Prime med flere.

• Sertifiseringer innenfor nettverk/kommunikasjons-løsninger

• God generell kunnskap rundt dagens server, lagrings- og nettverksplattformer

• Relevant høyskole/universitetsutdannelse, men relevant erfaring og sertifisering kan veie opp for manglende formell utdannelse

• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er fleksibel, positiv og løsningsorientert. Du har en sterk faglig drive innenfor ditt område og holder deg oppdatert gjennom kurs og sertifiseringer. Du liker å strukturere din egen arbeidshverdag og evner å ta initiativ og gjennomføre arbeidsoppgaver på egne hånd, samtidig som du også ser verdien av å være del av et større team.

 

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer i Norges kanskje mest spennende bransje. Hos oss er det svært gode utviklingsmuligheter og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et positivt og aktivt arbeidsmiljø med mulighet til å delta i mange felles aktiviteter.

 

Håper å høre fra deg om du har spørsmål knyttet til stillingen, vi ser fram til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Salmar ASA
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, - IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim, Frøya
 Frøya eller Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 14.05.2019
Søknadsfrist: 09.06.2019
Ref. nr.: 1030004
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisa Bremseth
Telefon +47 92 82 63 73
Lisa.Bremseth@no.experis.com

Richard Sund
Telefon +47 91 66 17 41
Richard.Sund@no.experis.com