Murer

Har du erfaring og bakgrunn innen muring? For en av våre spennende kunder søker vi murere til prosjekt på Karmøy. Oppstart så fort som mulig, så her må du sende inn søknad omgående hvis interessert.

 

Søknadsfrist: Så fort som mulig. Vi ansetter fortløpende.

Arbeidstid: Dagtid

Arbeidssted: Karmøy

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver kan være, men ikke begrenset til:

  • Generelle mureroppgaver.
  • Meisling, kalking, fuging.
  • Andre tilfallende oppgaver.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder. Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag. Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant fagbrev er en fordel.
  • Relevant erfaring er en fordel.

  

Vi søker deg som er arbeidslysten, fleksibel og liker å jobbe på prosjekt. Du tar til deg lærdom, er strukturert og nøyaktig.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: Manpower
Fagfelt: Bygg og anlegg
Underkategori: Murer u/fagbrev, Murer m/fagbrev, Betongarbeider, - Bygg og anlegg
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund, Karmøy
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 29.05.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030247
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no