Lyst til å jobbe med IT-support innen bank og finans?

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For en av våre store kunder innen bank og finans søker vi nå etter en ny medarbeider innen IT-support til et 6 måneders engasjement. Vi søker etter noen som er tilgjengelig fra August 2019 til Januar 2020, o som genuint er opptatt av å yte god kundeservice.

Det er ingen krav til erfaring innen support, men vi ser etter deg som innehar stor interesse for teknologi og kan tenke seg å arbeide i et miljø som fremmer utvikling!

 

Vi håper du er en positiv og omgjengelig person som evner å tilpasse deg ulike situasjoner. Kunne du hatt det gøy i en rolle som supportkonsulent hvor bedriften vil være avhengig av deg for å få flyt i deres arbeidshverdag? Trives du med å levere resultater, å møte varierte problemstillinger og evner å se løsninger der hvor mange andre ser hinder? Da kan dette være en mulighet for deg!

 

Vi tilbyr

Vi kan tilby et fulltidsengasjement hos vår kunde med oppstart snarest etter avtale. Det er sentrale lokaler i kule omgivelser, med et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Du vil få konkurranse dyktig lønn og betingelser, samt personlig oppfølging av en engasjert konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

Arbeidsoppgaver

 • Teknisk support og kundebehandling
 • Registrere henvendelser, prioritere, følge opp og utføre oppgaver
 • Feilsøking og problemløsning, samt avslutte saker og gi tilbakemelding
 • Håndtere henvendelser fra brukere pr. telefon og epost

   

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra teknisk support og/eller en stor interesse for fagområdet
 • IT-utdannelse (fagbrev/høyskole), relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning.
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Synes det er gøy og motiverende å hjelpe andre med tekniske spørsmål
 • Ønske å bygge din CV med erfaring innen support og IT i et stort konsern
 • Positiv og omgjengelig, du må trives i samhandling med andre
 • Selvstendig, ansvarlig og proaktiv
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

 

Om Manpower

Vi tilbyr ryddige arbeidsforhold og gode betingelser. I Manpower er vi engasjert og fremstår som en positiv gjeng som ønsker det beste for våre medarbeidere og for våre kunder. Vi er både små og store – små med hensyn til at vi ser deg, dine behov og ønsker, store med hensyn til at vi som en del av ManpowerGroup kan vi tilby mange spennende karrieremuligheter.

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 04.06.2019
Søknadsfrist: 25.06.2019
Ref. nr.: 1030287
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no