Rådgiver research og analyse- Experis Executive

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap, og er en del av ManpowerGroup-konsernet. Experis Executive er en av markedets fremste aktører innen executive search og lederutvelgelse. Våre rådgivere har stor bransjemessig og faglig bredde, samt solid kompetanse og erfaring i rekrutteringsfaget.

Experis har Norges største researchapparat med over 20 ansatte som jobber dedikert med research og analyseoppgaver. Vi ser etter en rådgiver som kan inngå i executive search-teamet. Teamet består av fem ansatte og har en strategisk rolle i virksomheten.

 

Som rådgiver innen research & analyse vil du bistå våre kunder med å løse krevende rekrutteringsoppdrag. Du vil ha en sentral rolle i gjennomføringen og jobbe tett med våre seniorrådgivere og kunder. Dine arbeidsoppgaver vil være å identifisere og attrahere potensielle kandidater gjennom analyse og kartlegging av bransjer og virksomheter. Du vil også få muligheten til å utarbeide mediestrategi, SoMe-kampanjer og annonser for våre kunder.

 

Stillingen passer for deg som er analytisk og strategisk, og som liker å arbeide strukturert og med målrettet arbeid. Du er initiativrik, selvdreven, evner å prioritere og leverer godt også når det er et høyt tempo. Vi ser etter søkere som har lett for å komme i kontakt med mennesker og som trives med utadrettet dialog.

 

Vi søker kandidater med høyere utdanning med kunnskap om og interesse for norsk nærings- og samfunnsliv. Det er nødvendig med gode kommunikasjonsferdigheter på norsk. Foretrukne kandidater har 1-5 års erfaring fra relevante roller innen "management consultant" rådgivning, analyse, executive search eller annen konsulentvirksomhet. Vi er også åpne for nyutdannede søkere med master.

 

Experis er en del av et internasjonalt konsern med gode karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker å utvikle ansatte og du vil raskt oppleve å få nye spennende utfordringer internt i selskapet.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for research & analyse, Myen Michaelsen tlf. 93 87 37 37. Vis interesse for stillingen ved å sende CV og søknad snarest og senest innen 26.juni 2019. Kandidater vurderes fortløpende. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Organisasjonsutvikling, Salgsstillinger, Ledelse
Underkategori: Organisasjonsutvikling, Salg, Ledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 12.06.2019
Søknadsfrist: 26.06.2019
Ref. nr.: 1030363
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Myen Michaelsen
Telefon 93 87 37 37
Myen.Michaelsen@no.experis.com