Driftskonsulent

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

PC Support AS i Sykkylven søker dyktig og selvgående

 

driftskonsulent til sitt driftssenter i Sykkylven

 

Manpowers oppdragsgiver PC Support skal være den hyggeligste og mest spennende partneren for leveranse og drift av løsninger som informasjonsteknologien gir. De skal vinne kunden gjennom relasjonsbygging, kompetanse, samarbeidsvillighet og service.

 

PC Support har vært en av de ledende bedriftene i bransjen lokalt i 30 år og har sitt hovedkontor i Sykkylven. Firmaet har også satelittkontor i Ålesund. Firmaet har pr. tiden 26 ansatte og en solid økonomi. Firmaet har et bredt fagmiljø og ønsker å skape verdier for sine kunder ved å tilby riktige og effektive IT-løsninger tilpasset den enkelte bedrift. Firmaet har mange spennende kunder, hovedsakelig innen privat sektor. Deres hovedmarked er geografisk mellom Søre Sunnmøre og Romsdalsfjorden.

 

PC Support AS opplever en jevn vekst og ser muligheter for å vokse ytterligere i nye kundegrupper og markeder. De søker derfor etter nye dyktige medarbeidere med høye IT-ferdigheter og relasjonsbyggende egenskaper som kan være med å utvikle bedriften videre.

Som driftskonsulent vil du inngå i PC Support AS sitt driftssenter i Sykkylven. Du vil møte en variert og givende arbeidshverdag, der det overordnede fokuset er på yte service til kunder slik at eventuelle tekniske utfordringer ikke hemmer deres arbeidshverdag.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsaklig bestå av 1. og 2. linje support der du driver support på Office 365, utfører generell support via telefon og mail mot kunder og yter support på ulike applikasjoner.

 

Vi ser etter deg som har følgende bakgrunn og egenskaper:

 

  • Du har relevant kompetanse og erfaring, fortrinnsvis utdanning innen IKT
  • Du har god kunnskap til ulike IT-løsninger og applikasjoner innen Microsofts portefølje
  • Du har gode samarbeidsevner og er serviceinnstilt og løsningsorientert overfor kundene
  • Du er engasjert og har gode kommunikasjonsevner
  • Du er strukturert og har evne til å organisere eget arbeid

 

 

Vi tilbyr:

 

  • Varierte oppdrag i et inspirerende og tverrfaglig fagmiljø
  • Allsidighet og gode muligheter til faglig utvikling
  • Et godt fagmiljø innen IT-drift og support
  • Faglig videreutvikling
  • Et godt og inkluderende sosialt miljø

 

Stillingstype og omfang: Fast stilling, 100%

 

Arbeidssted: Sykkylven

Oppstart: Så raskt som mulig, men PC Support venter på oppsigelsestid for den beste kandidaten.

 

Søk stillingen gjennom annonsen eller på Manpowers hjemmesider www.manpower.no . Vi tar gjerne i mot spørsmål om stillingen, og interesserte bes kontakte Manpowers representant om dette.

Stillingsinformasjon

Kunde: PC SUPPORT AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Møre og Romsdal
 Sykkylven

Søk på stillingen

Publisert: 17.06.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030405
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Mia Lundholm
Telefon 918 10 736
Mia.Lundholm@manpower.no

Camilla Beate Botnen
Telefon 995 39 056
Camilla.Botnen@manpower.no