Industrirørlegger / rørlegger (Søknadsfrist snarest!)

Er du rørlegger med erfaring fra hydraulikk og instrument? For en av våre kunder søker vi deg for øyeblikkelig oppstart. Ta kontakt på telefon: 99468140 eller mail: awaske@manpower.no ved spørsmål.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver er knyttet til rørlegging innen hydraulikk og instrument. Andre oppgaver kan påfalle etter behov.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder. Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag. Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring.
  • Relevant fagbrev.
  • Ikke planlagt ferie.

 

Relevant erfaring legges størst vekt på. Det er viktig for oss at du er selvstendig, at du lærer nye rutiner fort og at en er generelt effektiv og strukturert.

 

Personlige egenskaper:

  • Selvstendig.
  • Strukurert.
  • Effektiv.
  • Pågangsmot.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Bygg og anlegg, Tekniske håndverksyrker, Industri og produksjon
Underkategori: Industrimekaniker u/fagbrev, Industrirørlegger m/fagbrev, Rørlegger m/fagbrev, Rørlegger u/fagbrev, Produksjonsmedarbeider, - Drift og produksjon
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
 Karmøy
 Husøy
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 19.06.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030450
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +4799468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no