Anleggsleder, NCC Building Norge

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige boliger og kontorer, offentlige bygg som skoler, sykehus og idrettshaller, og næringsbygg som butikker og varehus. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase.

 

Ønsker du å bli vår nye anleggsleder til større prosjekter?

Næringsbygg, skoler og badeanlegg/svømmehaller er store satsningsområder her i Trøndelag, der vi utvikler og bygger stadig flere prosjekter. Har du lyst å styrke vårt team og gripe fatt på nye utfordringer og muligheter?

 

Hva blir dine oppgaver og ansvarsområder?

Som anleggsleder i NCC Building har du den operative ledelsen for produksjon på byggeplassen. I rollen vil du ha et overordnet ansvar for tidsplanlegging, styring og kontroll av virksomheten på byggeplassen. Du arbeider aktivt for å engasjere dine medarbeidere på ulike nivåer i prosjektet. Du har ansvar for leverandører, underentreprenører og styring mot egenproduksjon. Du vil også være ansvarlig for oppfølgning av kvalitet og fremdrift, samt sikre et helhetlig fokus på helse, miljø og sikkerhet.

 

Hva forventes av deg?

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må ha interesse av å drive morgendagens arbeidsmetoder og våge å tenke nytt. Vi ser etter deg som brenner for digitalisering og har erfaring med BIM. Du er en god leder som er prosess- og løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. For å få til dette vil du ha god støtte fra kompetente medarbeidere med lang erfaring i NCC. For å lykkes i våre prosjekter må du også ha gode samarbeidsevner, være energisk og fremoverlent.

 

Formell kompetanse:

• Utdannelse som ingeniør eller ved teknisk fagskole

• Minimum 3-5 års erfaring fra bygg eller anleggsprosjekter

 

Hva tilbyr vi?

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Du får lederansvar i et faglig spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med komplekse og spennende prosjekter.

 

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

 

 

Søknadsadministrasjon

Experis bistår NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen på www.experis.no. Det er en fordel om du legger ved en kortfattet søknadstekst eller motivasjonsbrev.

 

Søknadsfrist: 18 august

Tiltredelse: Så snart som mulig eller etter avtale

Kontraktsform: Fast stilling

Arbeidssted: Trondheim

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Rune Levang på mail: rune.levang@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NCC NORGE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Bygg og anlegg, Ledelse, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Anleggsleder
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Leder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 04.07.2019
Søknadsfrist: 18.08.2019
Ref. nr.: 1030526
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Rune Levang
Rune.Levang@no.experis.com