Experis Finance ansetter dyktige økonomikonsulenter!

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt, og vårt konsulenthus blir stadig større. I den forbindelse ønsker vi å styrke laget ved å ansette dyktige konsulenter innen økonomifaget. Vi er også åpne for økonomer som ønsker å jobbe for oss gjennom egen ansettelsesform.

 

Vi kan tilby oppdrag av både kortere og lengre varighet. Det er også aktuelt å komme i kontakt med deg som er erfaren innen fagområdet og som har tilgjengelig kapasitet på deltid. Gjennom å være fast ansatt hos Experis, og samtidig jobbe oppdragsbasert, kan vi tilby stadig nye utfordringer og muligheter for kontinuerlig utvikling hos spennende bedrifter. Vi har også god erfaring med dyktige nyutdannede økonomer og Experis kan være en god mulighet for å bygge sin CV og finne ut hvilken retning man ønsker videre.

 

Som konsulent i Experis Finance får du din egen rådgiver og karrierepartner med et unikt kundenettverk og forståelse for arbeidsmarkedet i Norge. Du vil få karrieresamtaler med tilbakemeldinger på faglig karriereretning og en arbeidsgiver som setter deg i fokus, som du kan stole på og ha tillit til. Du vil bli en del av et miljø som er preget av både godt humør og sterk faglig kompetanse.

 

Kompetanse vi ser etter:

- Business controller

- Controller

- Prosjektcontroller

- Økonom med systemforståelse – grensesnitt mellom IT og økonomi

- Offentlige anskaffelser

- Tyngre regnskapserfaring

 

Konsulentene vi søker i Experis Finance har høyere utdanning innen økonomi og har en genuin interesse for faget.

 

Er du konsulenten som vil bli med oss inn i fremtiden?

Gå inn og søk eller kontakt Ane Kristine Forseth på 97 65 71 80 eller ane.kristine.forseth@no.experis.com for mer informasjon.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Prosjektcontroller , Controller, Økonomikonsulent , Lønnskonsulent, Revisor, Business Control, Regnskapskonsulent, Regnskapsleder / Regnskapssjef, Økonomisjef
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat, Fast, Deltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 04.07.2019
Søknadsfrist: 08.08.2019
Ref. nr.: 1030608
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ane Kristine Forseth
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com