IT Konsulent

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis er størst i Norge på rekrutterings- og konsulenttjenester innen IT. Vi har over 300 konsulenter på oppdrag hos våre kunder, og vi gjennomfører rekrutteringsprosesser for over 100 IT-stillinger hvert år. Kombinasjonen av egne konsulenter og et stort nettverk av underleverandører gjør at vi er unikt posisjonert til å hjelpe våre kunder med deres behov. Vi er teknologiuavhengig og har lang erfaring med prosjektledelse, arkitektur og utvikling. Experis har flere tusen IT- konsulenter ute hos kunder globalt. Vi har også to IT- utviklingssenter i India med 5000 kollegaer som er spesialisert innen utvikling og arkitektur.

 

Experis er i form av å være et av Norges største konsulentselskaper, konsulentformidler og rekrutteringsselskap en helt sentral partner for flere av Norges største og viktigste virksomheter for å sikre at de har den kompetansen de trenger til å realisere sine målsettinger. Vi i Experis IT opplever en svært stor etterspørsel og ønsker å knytte til oss flere dyktige og hyggelige kollegaer til å være med på laget vårt.

 

Som Experis konsulent vil du få dedikert oppfølging av administrasjonen slik at du som konsulent kan konsentrere deg om å jobbe med det som er gøy.

Experis har helt i fra starten av vært et «people» selskap.  Det betyr at vi er veldig opptatt av at den enkelte skal ha god personlig oppfølging og at vi bryr oss om enkeltmennesket.

 

I dag hjelper vi våre kunder med:

 

Prosjektledelse

Våre prosjektledere og rådgivere har solid faglig plattform i form av metodekunnskap og relevante sertifiseringer. De har kunnskap om totalprosessen innen IT, og innehar samtidig bransjeorientering eller spesialisering som matcher behovene til våre kunder.

 

IT-arkitektur

God IT-arkitektur hjelper organisasjoner å integrere og innføre riktige IT-verktøy, prosesser og systemer fra et forretningsperspektiv og et strategiperspektiv.

Våre konsulenter bidrar med:

  • Virksomheter å nå strategiske mål som er avhengige av IT-ressurser
  • Forbedrer organisasjonen ytelse gjennom effektivisering av IT-systemer
  • Samordner strategikrav og forretningskrav til IT-systemene

 

Programvareutvikling og forvaltning

Vi har utviklere som jobber med .Net, Java, ABAP, Xamarin, SAP, Web, Git, Perl, Python, C++, C#, SharePoint og de fleste andre programmeringsspråk. Utover høy teknisk kompetanse har våre konsulenter evne til å tenke helhetlig rundt design og teknisk behov for løsningene de er med å utvikle.

 

Hvem søker vi

 

  • Du har et godt digitalt hode for å hjelpe oss og våre kunder ta ut verdien IT Teknologi
  • Du har evnen til å forstå våre kunders forretningsbehov
  • Du er en som liker å utfordre og vet å stille de gode spørsmålene
  • Du er i kontinuerlig læringsprosess og har en sult til å lære noe nytt og utvikle din kompetanse
  • Du liker å dele din kompetanse og kunnskap   

 

Om du synes dette høres spennende ut å lære mer om ta gjerne kontakt med oss for en fotrolig samtale om din karriere og dine målsettinger.

Kontaktinformasjon

 

Jørgen Lohne Morken

907 02 517

jlmork@no.experis.com

 

Andreas Kverneland

948 37 699

akvern@no.experis.com

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Utvikling .Net, Utvikling C/C++, Webutvikling, Utvikling Annet, Agile metoder, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Fagperson, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 09.07.2019
Søknadsfrist: 15.08.2019
Ref. nr.: 1030669
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon +47 907 02 517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com

Andreas Kverneland
Telefon 948 37 699
Andreas.Kverneland@no.experis.com