Salgskoordinator IT

Vi i Experis hjelper bedrifter med å finne fagspesialister innenfor områdene Finance, IT, Engineering og ledelse. Experis er størst i Norge pårekrutterings- og konsulenttjenester innen IT og blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Som en del av ManpowerGroup er vi stolte av å ha blitt kåret til verdens mest etiske selskap for tiende år på rad, som betyr at vi er opptatt av å være ærlige og redelige i alt vi gjør. Men det som virkelig gjør oss glade er å løse kundens bemanningsbehov ved å finne og levere knallgode konsulenter for korte- og lengre oppdrag, eller headhunte riktig person for fast ansettelse hos kunden. Vi digger å hjelpe dyktige mennesker videre i sin karriere med ny og spennende jobb, og å kunne tilby konsulenter i vårt nettverk de mest spennende IT-oppdragene i det norske markedet.

Experis IT har over 300 konsulenter i oppdrag hos våre kunder, og gjennomfører rekrutteringsprosesser av over 100 IT-stillinger hvert år. Det betyr at vi har et travelt og dyktig salgsteam! Våre selgere elsker å gjøre det de er gode til – å være ute hos kunder. Mange salg betyr mange administrative oppgaver og mindre tid til å være ute og hente flere salg, og derfor trenger vi nettopp deg til å hjelpe oss!

 

Vi ser etter et administrativt supertalent som blir lykkelig av å hjelpe kolleger med små og store oppgaver. Du klør i fingrene etter å ta over salgsteamets admin-oppgaver fordi du vet at du er en reser på å legge inn bestillinger, lese korrektur, hente inn timelister og bistå med tilbudsskriving. Dessuten synes du det er gøy og gjør det derfor med et smil!

 

Du vil spille en sentral rolle i at teamet lykkes med å nå sine mål, og vil få god hjelp av din leder, Bård, som vil støtte og heie på deg underveis. Du vil ha gleden av både å oppleve full mestring av rutineoppgaver, og å få nye utfordringer som du kan strekke deg etter. Det vil være dager du er glad du er så innmari effektiv, og dager du setter ekstra stor pris på at du jobber med så mange hyggelige mennesker som kjøper is til kollegaene sine i sommervarmen.

 

Vi holder til i moderne lokaler med utsikt til trær og Akerselva. Vi har en kafè med peis og farlig god kaffe, og et stort rom med sofaer og shuffleboard for avbrekk i arbeidsdagen og sosiale sammenkomster etter jobb.

 

Hvis du har lyst til å bli med på laget og gjøre IT-avdelingen til et enda bedre sted å være, vil vi gjerne høre fra deg innen 05.august. Alle søkere vil få bekreftelse på mottatt søknad, og få oppdatering på prosessen underveis.   

 

Ta gjerne kontakt med Bård Skjelstad på bard.skjelstad@no.experis.com hvis du har spørsmål!

 

Vi gleder oss til å bli kjent med deg! 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT, Administrasjon, HR / personal
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 09.07.2019
Søknadsfrist: 05.08.2019
Ref. nr.: 1030671
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Bård Skjelstad
bard.skjelstad@no.experis.com