Brukerstyrt personlig assistent ,Haugerud

Assister meg AS gir personer med funksjonshemninger skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom.

Jente på 13 år trenger Brukerstyrt personlig assistent på deltid i en 15% stilling

Bosatt på Haugerud.

Vi ønsker oss nye bestevenner som kan hjelpe til med å gi gode opplevelser, utforske omgivelsene og legge til rette for fine opplevelser både hjemme og ute på tur.

 

Hun er en blid og trygg jente, tynn og lett. Hun snakker ikke med ord, men kan lage både blide og utålmodige lyder, og gråter veldig sjeldent. Når du blir kjent med henne kan du tolke både hevede øyebryn og små smil. Hun har en hjerneskade og en alvorlig epilepsi.

Hun kan ikke sitte selv eller forflytte seg. Hun gir tilbakemeldinger og reaksjoner, men de er bittebittesmå, og du må være nysgjerrig og følge med for å oppfatte dem.

Vi bor i et godt tilrettelagt hus med fine uteområder.

 

Arbeidsoppgaver:

Som Brukerstyrt personlig assistent vil dine arbeidsoppgaver være å hente henne på skolen og trille henne hjem i vogn.

Så skal hun over i dagseng (vi har både ute og inne), rullestol, eller i ståstativ, vi har løfteseil og andre hjelpemidler.

Dere skal lese i skoleboken og snakke om hva som har skjedd. Etterpå skal dere kanskje trene litt, kjenne på ting, se på lys eller høre på musikk, hun har en stor bryter som kun kan bruke til å slå på lys eller musikk med. Hodemassasje og massasjemadrass er deilige adspredelser. Kanskje skal dere gå en tur opp i skogen for å høre på fugler eller vinden.

Hun skal også trene litt, bøy og tøy og ligge på magen og løfte hodet.

 

Du vil også bistå med bleieskift og noen ganger med dusj.

Hun spiser gjennom en sonde i magen, og du skal også og gi henne medisiner. Det gis opplæring på dette.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter en omsorgsfull og livat person med mye godt humør. Du er komfortabel i en rolle hvor du skal jobbe med et barn som behøver det lille ekstra.

Den som skal være sammen med henne må være selvgående. Vedkommende må være utadvendt og komfortabel med å lage lyd og holde ting gående også når det virker som det ikke er så interessant.

 

Assistenten må være komfortabel med at familien er hjemme ganske mye av tiden. Siden man trenger å kjenne henne for at hun skal ha utbytte av samværet, må vi ha noen som kan jobbe en vakt nesten hver uke. Vi har en nysgjerrig og hyggelig katt.

 

Familien ønsker å ha noen som har et langsiktig perspektiv på jobben da det tar tid å bli opplært.

 

Du må ha mulighet til å jobbe i tidsrommet 15.30-20.30 i ukedagene. I helg er det ulike vakter på dag, kveld og natt. Nattevakter har forskjellig varighet og man er delvis våken nattevakt.  

NB: De er fint om du er fleksibel ifht. ekstra jobb ved sykdom.

Du må snakke godt norsk (B2)

 

Må kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse

 

 

Interessert eller har spørsmål?

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet.

ManpowerGroup samarbeider med Assister meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Mette Langvik i ManpowerGroup.

Vi håper å høre fra deg!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Andre faggrupper innen Helse, - Helse og sosialarbeid
Stillingstype: Fast, Deltid
Arbeidssted: Oslo
 Alna
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 11.07.2019
Søknadsfrist: 01.08.2019
Ref. nr.: 1030697
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Mette Langvik
Mette.Langvik@manpower.no