Marketing Assistant

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For vår kunde søker vi etter deg som vil arbeide 60% og har erfaring som marketing assistant/brand manager assistant. Kan gjerne kombineres med studier. Oppstart 1.10. og varighet ca 1 år.

 

Dine oppgaver vil bla være:

CRM ansvar, følge opp mot systemet, støtte til KAM'er bla mot anbud. Oppdateringer av materiell. Oversettelser. Vil være mye bruk av Excel i stillingen samt hele MS Officepakken. Hvis du i tillegg kan InDesign er det en fordel, men ikke krav da opplæring kan gis.

 

Du bør være:

Handlekraftig og god på gjennomføring. Drivende og nysgjerrig på å lære nytt samt forretningsorientert. Serviceminded og fleksibel. Gode språkkunnsaper i norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

 

Vi kan tilby:

Du vil bli sittende tett på organisasjonens ulike roller (salg/KAM/marked), delta i ulike prosesser og salgsmøter. Tilhøre et stort og profesjonelt internasjonalt selskap.

 

Hvis dette virker interessant, registrer din CV på vår hjemmeside: www.manpower.no og søk elektronisk på stillingen.

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Media / markedsføring
Underkategori: Salgs- og markedsassistent
Stillingstype: Deltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Annet

Søk på stillingen

Publisert: 26.07.2019
Søknadsfrist: 30.08.2019
Ref. nr.: 1030800
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kirsti Ottem
Kirsti.Ottem@manpower.no