Prosjektcontroller IKT

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis jobber med kontinuerlig med mange spennende muligheter for dyktige økonomer!

 

Vi søker nå etter prosjekcontroller - IKT - engasjement frem ut året med oppstart ASAP

 

Vi søker etter en proaktiv ressursperson som sikrer tidsriktig, nøyaktig og fullstendig finansiell rapportering til selskapets ledelse og eiere.

 

Oppdraget omfatter økonomioppfølging for et utvalg IKT-prosjekter i en prosjektportefølje. Prosjektenes størrelse varierer i kompleksitet, størrelse og gjennomføringstid.

 

Prosjektene gjennomføres etter metodikk basert på PRINCE2.

 

 

 

Du vil få hovedansvaret for følgende områder:

 

  • Fasilitere og lede økonomiprosesser i prosjektet
  • Være rådgiver for prosjektleder  på forhold som påvirker prosjektets økonomi
  • Kontrollere at prosjektet opererer innenfor retningslinjene for økonomistyring

 

Vi søker deg med solid erfaring fra prosjektcontrolling fra større prosjekter. Du må inneha gode kommunikasjonsevner og like utfordringer!

 

 

 

Noe for deg?

Registrer din CV og søknad på www.experis.no og søk på stillingen.

Vi behandler søknader fortløpende.

 

 

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Controller, Cost controller, Business Control
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 07.08.2019
Søknadsfrist: 20.08.2019
Ref. nr.: 1030899
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com