SAP Buniness Relationship Manager hos Norsk Medisinaldepot

Norsk Medisinaldepot AS (NMD) er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter. Vi er et apotekdriftsselskap med egen grossist og distribusjonsenhet. Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, og kjedekonseptet Ditt Apotek er vårt tilbud til private apotek. NMD er dermed hovedleverandør til over 300 apotek og et stort antall institusjoner. Vi er mer enn 2 500 kollegaer. Administrative funksjoner og sentrallager er samlet i et flott bygg på Alna i Oslo. NMD er en del av det internasjonale konsernet McKesson, et amerikansk konsern som er # 5 på Fortune 500-listen. I Europa har McKesson aktivitet i 14 land.

 

Som en stor internasjonal aktør er NMD en organisasjon med spennende arbeidsoppgaver og mulighet til å utvikle og utfordre deg selv. Som SAP BRM vil ditt arbeidssted være på hovedkontoret i Oslo, men du vil ha tett dialog med SAP-ressurser i blant annet Tyskland og Storbritannia, samt utviklere i India. Det er derfor viktig at du behersker engelsk som arbeidsspråk. Stillingen vil jobbe i sjiktet mellom IT og forretning, men tilhøre avdelingen IT Wholesale Services. Avdelingen er preget av et uformelt og godt miljø, hvor det er høyt under taket i en hektisk hverdag.

 

Til stillingen som SAP BRM ser vi etter deg som har:

 

  • Minimum 3 års erfaring med SAP fra et brukerperspektiv
  • Kjennskap til SAP Logistikk (fortrinnsvis SD og MM)
  • God teknisk innsikt, gjerne med en relevant bachelorgrad i bunn
  • ITIL-sertifisering vil være en fordel, men kjennskap til ITIL er et minimum. Det vil være mulig å få sertifiseringen dersom denne mangler ved oppstart

 

Som SAP BRM vil du måtte sette deg inn i mange aspekter av SAP, noe som fordrer at du trives med å utforske, lære og holde deg faglig oppdatert. Det finnes tunge tekniske ressurser innen SAP som bistår med de tekniske problemstillingene og løsningene, men det er viktig at du er teknisk nok til å kunne utfordre, forstå organisasjonens behov og vurdere hvilke muligheter til løsning som finnes i SAP. For å lykkes i stillingen som SAP BRM må du være tydelig i din kommunikasjonsstil og trygg i de faglige diskusjonene.

 

Hvis dette høres interessant ut for deg ser vi frem til å motta din søknad på stillingen. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringsrådgiver i Experis, Marion Gangnes: marion.gangnes@no.experis.com eller 90276400.

Stillingsinformasjon

Kunde: Norsk Medisinaldepot AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Integrasjon / ERP / CRM, - IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.08.2019
Søknadsfrist: 25.08.2019
Ref. nr.: 1030904
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marion Gangnes
Marion.Gangnes@no.experis.com