Chief Sales and Marketing Officer

Compello har som målsetning å bli en ledende aktør i Norden innenfor områdene EDI, eFaktura og fakturagodkjenning. Hver eneste dag etterstreber vi om å tilrettelegge for at organisasjoner spiller bra sammen. Dette gjør vi ved å håndtere fakturaer, transaksjoner og andre bilag på en trygg, rask og sikker måte. Nettopp derfor er vår visjon – We make organizations play well together!

 

Som et nordisk selskap er Compello opptatt av å være en god samfunnsaktør og arbeidsgiver. Vi har derfor inngått noen strategiske samarbeid for å bidra til et samfunn for innovasjon, mangfold og et bedre miljø. Compello driver konkrete tiltak for å øke kvinneandelen og har per i dag en av bransjens høyeste kvinneandel på 40%.

Som salgs- og markedsdirektør (CSMO) i Compello vil du lede arbeidet med å videreutvikle salgs- og markedsstrategien til et av Norges mest spennende programvarehus. Compello tilbyr sine kunder noen av markedets mest innovative produkter og løsninger, og har store ambisjoner om vekst i Norge og internasjonalt. For å lykkes i dette arbeidet er det etablert en felles salgs- og markedsavdeling som trenger en engasjert og nyskapende direktør. Til denne rollen ser vi etter deg som trives med leder- og personalansvar, samt kan bidra med relevante erfaringer og kunnskap innen fremtidsrettede salgs- og markedsstrategier.

 

Sentralt i rollen som CSMO står dine evner til å videreutvikle og legge til rette for at medarbeidere og avdelingen oppnår målene som har blitt satt. Dette fordrer at du har en klar ide om hva som kjennetegner konkurransedyktig og moderne salgs- og markedsarbeid, og skaper engasjement rundt dette til resten av avdelingen.

 

I Compello har vi et stort partnernettverk som hjelper oss til å lykkes med salg, og du vil jobbe aktivt med å videreutvikle nettverk som bidrar med leads og nye kunder. Du vil fronte markedets ledende bedrift, som blant annet er kjent for sitt fokus på mangfold og en kvinneandel på rundt 40%. Vi tror at alt ligger til rette for at dyktig og innovativ direktør vil kunne utrette store ting hos oss!

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller er interessert i en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Experis Executive: Trond Boe-Tangen: 91 74 38 00 eller Sondre Bratteberg: 91 62 98 08.   

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COMPELLO AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Ledelse, Media / markedsføring
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 29.08.2019
Søknadsfrist: 22.09.2019
Ref. nr.: 1031130
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon 91 74 38 00
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Sondre Løseth Bratteberg
Telefon 91 62 98 08
Sondre.Loseth.Bratteberg@no.experis.com