Reiselivskonsulent

Har du driv og engasjement til å jobbe som kommersiell reiselivsutvikler hos Turs? Manpower søker på vegne av vår kunde, Turs, deg som vil være med å definere fremtidens reisebyrå og som får masse energi av å levere den beste kundeopplevelsen, gang på gang. Høres dette interssant ut for deg? Les videre og send oss gjerne en søknad allerede idag. Ta gjerne kontakt med oss pr. telefon eller mail for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.

 

Det viktigste for oss er at du elsker å alltid gi den beste servicen til våre kunder. Turs har nemlig de beste kundene som finnes og sammen gjøres alt som kan gjøres for at kundene skal være fornøyde. Vi sikter mot kontinuerlig utvikling slik at vi sammen finner nye og smartere måter å følge opp våre kunder på, uavhengig om kunden henvender seg i digital butikk, mail, chat, chatbot eller telefon. Vi er der når kundene trenger oss.

 

Du har et stort indre ønske og driv til å skape resultater og du er vant til å bruke Google Analytics og andre verktøy for å danne deg et bilde av hva kundene er interessert i og hvordan vi kan forbedre deres opplevelser i våre digitale flater. Du brenner for digital butikkdrift som klarer å omsette kundens ønsker til produkter og tjenester som de ønsker å kjøpe hos oss, og gjør det enkelt for dem å bestille dette selv. For å oppnå dette bruker du tall og fakta og har erfaring med verktøy som A/B test verktøy som lar oss teste flere ulike hypoteser og løsninger for å finne de beste digitale kundeopplevelsene.

 

Du bruker dine reisefaglige kunnskaper til å anbefale gode og riktige reiser som kundene ønsker. Du utarbeider de beste tilbudene til kundene våre, og følger de opp på en slik måte at kundene kjøper våre tjenester. Slik lar du din råe reisekompetanse komme til syne.

 

Søkandsfrist: Mandag 23. september. Men send gjerne søknad snarest, da aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende.

 

Stillingsomfang: Engasjement i 80-100% stilling, med gode muligheter for fast ansettelse for den rette kandidaten.

 

Arbeissted: Tysvær, LØÅ.

Arbeidstid: Dagtid.

Tiltredelse: Etter avtale.

 

Hva er Turs? Ekte reiseglede - direkte til din drømmedestinasjon. Vi i Turs (tidligere Into Spesialreiser) jobber for å etablere nye, spennende charterruter fra Norge til sydligere strøk. I første omgang benytter vi nylig privatiserte Haugesund Lufthavn Karmøy som avreisested, men vi vil også se på mulighetene for å fly fra andre byer i Norge – og kanskje utlandet – på sikt. For mer info, se gjerne www.turs.no.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Du ønsker og bidrar gjerne til å videreutvikle og heve kompetansen til Turs.no.
 • Tidligere erfaring fra salg av privatreiser i reisebyrå/turoperatør.
 • Kjennskap til Amadeus, Sabre eller Travelport er en fordel.
 • Gode språkkunnskaper skriftlig og muntlig norsk.

 

Personlige egenskaper:

 • Interesse for digital utvikling og salg.
 • Evnen til å kartlegge og forstå kundebehov.
 • Kreativ og faglig engasjert med ambisjoner om faglig og personlig utvikling.
 • Motiveres av måltall og salg.
 • Initiativtaker som ser muligheter.
 • Utpreget serviceinnstilling.
 • Du stortrives i team.

 

Vi tilbyr en svært spennende stilling i engasjement med store muligheter for fast stilling etter endt engasjement. Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag. Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad! 

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: TURS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon
Underkategori: Rådgiver, Servicekoordinator / assistent / medarbeider / planlegger, Kontormedarbeider
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat, Deltid
Arbeidssted: Rogaland
 Tysvær
 Haugesund
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 09.09.2019
Søknadsfrist: 23.09.2019
Ref. nr.: 1031209
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Laila Haukås
Telefon 48032446
Laila.Haukas@manpower.no