Lagermedarbeidere / Truckførere

Har du erfaring fra lager og logistikk, evt. fra truckføring? Vi trenger dyktige kandidater for oppdrag hos våre kunder.

 

For de rette kandidatene kan vi tilby spennende engasjement med gode fremtidsutsikter.

 

Søknadsfrist snarest! Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju på kort varsel. Ansettelser skjer fortløpende. Arbeidssted vil være hos våre kunder på Haugalandet.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver kan bestå av generelt lagerarbeid, IT og tilhørende arbeidsoppgaver. Enkelte oppgaver kan være fysisk krevende.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder.

Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag.

Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring fra lagerarbeid.
  • Fysisk sterk og god form da arbeidsoppgavene kan være fysisk krevende.
  • Gode IT-kunnskaper, da IT-verktøy blir brukt daglig.
  • Trucksertifikat er en fordel, men ikke et krav.
  • Omgjengelig, strukturert og høy arbeidsmoral.

 

Vi søker deg som er selvstendig og jobber systematisk. Du er god til å kommunisere, både med kunder og kolleger. Ansvarsfull, pliktoppfyllende og allsidig er egenskaper som beskriver deg godt.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Ordrebehandling / registrering, Lagermedarbeider, Lasting og lossing, Mottakskontrollør, Varemottak, Logistikk koordinator, Spedisjonsmedarbeider , Terminalmedarbeider, Truckkjøring, Kjøl / fryslager, Logistikk
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat, Deltid
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund, Karmøy, Tysvær
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 06.09.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031213
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no