Logistikk Academy

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Klar for en karriere innen Logistikk?

 

Manpower Academy er en unik mulighet for deg som ønsker en karriere innen Logistikk.

 

Manpower Academy har i samarbeid med Høyskolen Kristiania og våre samarbeidspartnere utviklet et unikt yrkesrettet karriereprogram innen logistikk. Programmet er nøye utviklet for å gi deltakerne kompetanse som næringslivet skriker etter. Vi tilbyr et skreddersydd utdanningsløp innen innkjøpsledelse og logistikk, med praktisk arbeid hos noen av Norges ledende virksomheter. Du vil i tillegg få karrierecoaching og serifiseringer i relevante fagmoduler- alt dette mens du mottar lønn og verdifull arbeidserfaring. Karriereprogrammet gir deg kort sagt en ettertraktet kompetanse og du vil få en kickstart på din karriere innenfor logistikk.

 

Om programmet

Manpowers Academy er et 12 måneders karriereprogram som ender i fast jobb hos oss eller en av våre kunder. Under året kombineres studier med arbeid hos en av våre kunder. Studiene er tilpasset jobbhverdagen med faste samlinger, nettbasert undervisning, casearbeid og innleveringer. Gjennom hele programmet blir du fulgt opp av fagmentorer og karrierecoacher.

 

Les gjerne mer om programmet her - https://kristiania.no/logistikk-i-samarbeid-med-manpower/

 

Viktige egenskaper

Som deltager i et av vårt karriereprogram må du ha generell studiekompetanse og en genuin interesse for logistikk. Vi ser etter deg som er læringsvillig og har en sterk motivasjon for å ta bacheloremner innenfor logistikk i kombinasjon med jobb. Det er viktig at du har en god evne til å arbeide planmessig og effektiv, slik at du takler tunge dager på jobb i kombinasjon med studier og lesing på kvelden. Du er samvittighetsfull og stiller opp når det trengs, samt har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team.

 

Krav

- Generell studiekompetanse

- Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

- Gode PC-kunnskaper

- Evne til å arbeide planmessig og effektiv

- Ansvarsfull og stor arbeidslyst

- Serviceorientert

 

Vi tilbyr

- 30 høgskolepoeng innenfor logistikk og service

- Sertifisering i 5 fagmoduler innenfor Lean Logistikk

- Personlig karrierecoaching i 5 moduler fra ManpowerGroup

- Fast månedslønn, med mulighet til å arbeide ekstra

 

Føler du deg truffet?

Da ønsker vi at du sender oss en motivasjonstekst på hvorfor vi skal velge akkurat deg! Send din søknad så fort som mulig, det vil være løpende opptak. Oppstart høsten 2019.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Lagermedarbeider, Lasting og lossing, Varemottak, Terminalmedarbeider, Truckkjøring, Logistikk
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 18.09.2019
Søknadsfrist: 22.09.2019
Ref. nr.: 1031219
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Therese Alneman