Manager/Senior Manager

BDO er et av Norges største revisjons- og rådgivningsselskaper med ambisjon om å skape de beste kundeopplevelsene. I BDO Innlandet er vi 83 ansatte som leverer tjenester innenfor revisjon, regnskap og rådgivning fra våre kontorer på Hamar, Gjøvik, Brumunddal og Lillehammer.

 

Vi skal være tett på samfunn og næringsliv!

  

Ønsker du påvirkningskraft, så er du velkommen med på laget i Hamars største fagmiljø innen revisjon og rådgivning!

 

Vi ønsker å styrke kontorene i hele Innlandet, men i første omgang primært vårt kontor på Hamar. Der holder vi til i moderne og trivelige lokaler på Utstillingsplassen.

 

Som en BDO'er vil du jobbe i et hurtig voksende kompetansehus der entreprenørånd og framtidstro har bidratt til at vi i dag har kontorer over hele landet.

 

 Hos oss får du et flott sted å jobbe og:

• Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre

• En arbeidshverdag med stor påvirkningskraft

• En variert og utfordrende stilling i et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap, og Innlandets største fagmiljø

• Et profesjonelt team i ryggen som lærer og støtter

• En sentral rolle i å bygge og påvirke videreutviklingen av avdelingen og regionen

• Over 1600 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger over hele Norge med fagkunnskap som spenner bredt

• Muligheter for videre karriereutvikling innenfor ulike interne ansvarsområder og/eller gjennom partneropptak

 

 

Vi søker nå en erfaren Manager/Senior Manager innen revisjon og rådgivning som brenner for å hjelpe virksomheter i å lykkes, og som får mulighet til å jobbe tett med vår kunde- og bransjeutvikling i regionen.

 

Verdiene våre

Når omgivelsene våre, kundene våre og vi er i endring, er det avgjørende å huske hva vi står for. Verdiene våre forteller oss hva vi kan forvente av hverandre og hvilken adferd våre kunder skal kjenne igjen hos oss. Nær. Åpen. Modig. Verdiene våre er gode hver for seg, men enda bedre sammen. De rommer at vi er relevante, nysgjerrige og at vi bryr oss oppriktig. Om samfunnet, om kundene våre og om hverandre. Verdiene er byggesteinene i kulturen vår. De bidrar til å definere måten vi som virksomhet og individer skal jobbe for å skape den beste kundeopplevelsen. Vi tror på nære, åpne og modige mennesker som vil gjøre en positiv forskjell.

 

Noe for deg?

 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Manpower, Nina Bratberg, på tlf. 918 05 840, eller Partner/Regionleder BDO Innlandet Håvard Hammertrø, tlf. 917 71 625, mail: Havard.Hammertro@bdo.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Registrer søknad og CV snarest på www.manpower.no.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: BDO AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Hedmark, Oppland
 Hamar
Rolle: Rådgiver, Fagperson, Leder, Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 29.10.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031345
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Nina Bratberg
Telefon 91805840
Nina.Bratberg@manpower.no