Brukerstyrt Personlig Assistent til jente 21 år

Assister meg AS gir personer med nedsatt funksjonsevne skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom

Vil du bli min brukerstyrte personlige assistent?

 

Jeg er en jente på 21 år og bor i Ullensaker. Jeg er aktiv og glad i å trene, og har tidligere drevet med idrett på høyt nivå. Nå skal jeg flytte for meg selv, og trenger assistenter som kan følge meg på veien fremover. 

I hovedsak ser jeg etter deg som kunne tenke deg arbeidstid dag, kveld og natt. For tiden er jeg på rehabilitering på Røysumtunet som ligger på Hadeland. Den første tiden må assistentene komme til Røysumtunet for opplæring, men på sikt skal de være hjemme hos meg i Ullensaker.

 

Arbeidsoppgaver:  

Som assistent hos meg vil du ha ansvar for å gi meg støtte og trygghet i hverdagen. Jeg har daglig kraftige PNES-anfall og trenger assistent som sikrer meg under anfallene. I tillegg følger du meg i hverdagen og er behjelpelig hvis jeg trenger bistand. Den første perioden vil være på Røysumtunet, der assistentene skal få opplæring.

 

Arbeidstid: 

Opplæringsvaktene på Røysumtunet vil være på dagtid og kveld. 

Vaktplan er under utarbeidelse og vil etterhvert bestå av arbeid på dag/kveld/natt. 

 

 

Behov:

3 x 60% stilling

2 assistenter på tilkalling 

 

  

Kvalifikasjoner: 

Jeg ser etter en kvinnelig assistent. Du må være pålitelig, og like å være med meg på trening og sosiale aktiviteter. Det er fint hvis du er en positiv person som kan motivere meg i utfordrende perioder, og viktig at du har en god arbeidsmoral.

 

Utover dette: 

Være en trygg person i hverdagen

Tålmodig

Fokusert (sikrer under anfallene)

Du må ha førerkort kl.B

Disponerer egen bil (Grunnet dårlig kollektivtransport til Røysumtunet)

Snakke flytende norsk (B2 er et krav)

Kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse

 

Interessert eller har spørsmål?   

   

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet.   

ManpowerGroup har samarbeid  med Assister meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Mette Langvik i ManpowerGroup.   

   

Vi håper å høre fra deg!

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Hjelpepleier, - Helse og sosialarbeid
Stillingstype: Deltid, Fast
Arbeidssted: Oppland, Akershus
 Ullensaker
Rolle: Annet, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 26.09.2019
Søknadsfrist: 24.10.2019
Ref. nr.: 1031423
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Charleen Carlsen Tinderholt
Charleen.Carlsen.Tinderholt@manpower.no