IT-medarbeider til oppdrag innen onsite support

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vi ser nå etter en IT-medarbeider til et oppdrag med oppstart 1.november. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og betingelser, samt at du vil få personlig oppfølgning av en egen konsulent i Proservia. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

Du vil få muligheten til å være med på å styrke vår kundes avdeling innen onsite support. For å lykkes bør du bli motivert av å arbeide med å løse tekniske spørsmål, og å yte god kundeservice. Dessuten må du like å grave i ulike problemstillinger, være nysgjerrig av natur og ha evner å tilegne deg ny teknologisk kunnskap raskt. Videre innehar du høy grad av selvstendighet og kan vise til stor gjennomføringsevne. Det er viktig at du er løsningsorientert og engasjert i ditt arbeid, viser selvtillit og er proaktiv i din arbeidsmetodikk. 

 

Arbeidsoppgaver

  • Daglige drifts-og supportoppgaver, feilsøking og problemløsing
  • Rette feil og bytte hardware på bærbare og stasjonære pc-er
  • Installering og konfigurasjon av klientsystemer
  • Sette opp mobiltelefoner og pc-er
  • Oppsett av møterom og arbeidsstasjoner
  • Koble opp nettverk og feilrette nettverk i kontorlandskap

 

Kvalifikasjoner

  • Teknisk forståelse og erfaring fra 1. linjesupport
  • IT-utdannelse (fagbrev/høyskole), relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning
  • Meget god fremstillingsevne i både norsk og engelsk er et krav

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!  

Stillingsinformasjon

Kunde: Proservia
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger

Søk på stillingen

Publisert: 03.10.2019
Søknadsfrist: 18.10.2019
Ref. nr.: 1031498
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Tine Høiland Nilssen
Tine.Hoiland.Nilssen@proservia.no