Daglig Leder til Næringsforeningen i Levanger

Næringsforeningen i Levanger skal bidra til at regionen er attraktiv for næringsetablering og næringsutvikling. Næringsforeningen skal legge til rette for nettverksbygging og møteplasser for eksisterende og nye foretak, og merverdi for næringslivet.

Næringsforeningen i Levanger er nyetablert og vi søker en daglig leder som ønsker å løfte organisasjonens medlemmer til nye høyder.

 

Som daglig leder vil du ha selvstendig ansvar for både nåværende og fremtidige medlemmer, og vil være mye på farten for å bli kjent med lokalt næringsliv.  Det er mange gode hender, hoder og krefter i vår region, kunsten blir å samle og strukturere. Du vil ha tett dialog med sentrale samarbeidspartnere som kommune, fylkeskommune og andre næringsforeninger.

 

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, en offensiv innstilling til utfordringer og arbeidsoppgaver. Du føler deg kompetent og er lysten på å bidra for næringslivet i Levanger, enten du er gründer eller du har jobbet for andre.

 

Videre har du kompetanse innen økonomi og forståelse for at du må kunne balansere ulike medlemsperspektiv og interesser i samme organisasjon. Vi tror at du er nysgjerrig på lokalt næringsliv og ønsker å være en støttespiller for medlemmene, formell utdanning kan kompensere for erfaring. Vi vektlegger personlig egnethet høyt!

 

Næringsforeningen tilbyr en spennende arbeidshverdag med stor betydning for næringslivet i Levanger. Her vil du møte både faglige og personlige utfordringer med konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

 

For nærmere opplysninger, ta kontakt med rådgiver i Experis; Christer Berget på telefon 969 66 606.

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Besøk oss på våre hjemmesider: www.nfil.no 

Stillingsinformasjon

Kunde: NÆRINGSFORENINGEN I LEVANGER
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Ledelse
Underkategori: Ledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Levanger
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 07.10.2019
Søknadsfrist: 30.10.2019
Ref. nr.: 1031543
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com

Anne Dordi Alseth
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com