Produksjonsmedarbeider til tapperi

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Har du erfaring fra produksjonsarbeid innen næringsmiddelindustrien, og kunne tenkt deg en spennende jobb i et tapperi - sentralt i Oslo? Har du også truckkort for T1 og T4, og er godt kjent med å følge prosedyrer for HMS og IK-mat? Da kan du være den vi ser etter!

 

For en av våre hyggelige kunder ser vi nå etter en dyktig produksjonsmedarbeider med erfaring fra produksjon/industri. Du vil arbeide i tapperiet til en fabrikk som produserer tran og fiskeolje. Arbeidsoppgavene vil variere, men går i alt fra fylling av flasker/fat og blanding av satser, til industrielt renhold og vasking av produksjonslokaler/maskiner/utstyr. Arbeidet vil også innebære en del truckkjøring og oppfølging av HMS og IK-mat. Det vil være mye instrukser som skal leses og følges nøyaktig hver dag, så det er viktig at du snakker/leser flytende norsk, samt evner å arbeide strukturert og presis slik at du klarer å opprettholde de krav som stilles til deg. Arbeidstiden er forlagt til en 2 skiftsordning, hvor du vil arbeide både dag og kveldsvakter, mandag-fredag.

 

Hva kan vi tilby deg?

Et spennende oppdrag hos en stor og velkjent aktør innen sin bransje. For riktig person er dette et langsiktig vikariat med mulighet for fast ansettelse på sikt.

 

Som ansatt i Manpower kan du regne med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du kan også stole på å få god og tett oppfølging med en erfaren konsulent, som er der for å sikre din trivsel og utvikling i oppdrag hos våre kunder.

 

Psst! Manpower ble i år utsett til Årets bemanningsselskap av Finn.no, og ManpowerGroup ble kåret til et av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, for åttende år på rad.

 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som er arbeidslysten, glad i høyt tempo på jobb og har et ønske om å alltid bidra med dit beste. Du må trives med fysiske arbeidsoppgaver og være selvgående i dit arbeid. Du bør også like å arbeide strukturert, nøyaktig og å holde orden. For å passe godt in i denne rollen tror vi også at du som person er positiv og nysgjerrig til å lære deg nye ting, og at du liker å bidra til et godt arbeidsmiljø hvor alle føler seg inkludert og velkommne.

 

Krav til kvalifikasjoner

- Fagbrev næringsmiddelfag

- Teknisk bakgrunn/utdannelse

- Erfaring fra produksjon/industri

- Truckførerbevis (T1-T4)

- Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

 

Er dette deg?

Søk stillingen i dag via linken «Søk på stillingen» og registrer dit CV der. Vi intervjuer fortløpende da det er snarlig oppstart i dette oppdraget. CV sendt direkte på mail vil ikke bli vurdert.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Industri og produksjon
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 09.10.2019
Søknadsfrist: 20.10.2019
Ref. nr.: 1031574
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Therese Alneman