Tech recruiter

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper. Vår visjon er å være ledende i å skape og levere de tjenester som gjør våre kunder til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring. Vi er en av verdens ledende aktører innen kompetanseleveranser. Experis Academy er en storsatning i Experis og er en del av løsningen på kompetansegapet innen dagens IT-marked.

 

 

Experis Academy er i vekst og vi utvider nå vårt rekrutteringsteam med en Tech Recruiter. Vi er på jakt etter en strukturert, uredd og arbeidsom kollega som innehar en positiv holdning, som foretrekker å ha flere baller i luften på en gang, og som drives av å skape resultater.

 

Som Tech Recruiter hos oss blir du en del av et ungt og innovativt miljø, og her kommer du til å jobbe tett sammen med to andre flittige rekrutterere i tillegg til våre salgsansvarlige.

 

Du vil være ansvarlig for kandidatsøk, rekrutteringsprosessen i sin helhet samt oppfølging av konsulenter. Dette innebærer å jobbe aktivt med research, markedsovervåkning og kartlegging av kandidatmarked.

 

Arbeidsoppgaver

  • Drive search & selection, og gjennomføre kandidatintervjuer
  • Identifisere aktuelle kandidater, aktivt kontakte og bygge relasjoner med dem
  • Kvalitetssikre leveranser gjennom testing av kandidater og referansesamtaler
  • Oppfølging av konsulenter  

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er fryktløs når det kommer til å snakke med andre mennesker. Du er en sterk relasjonsbygger, har en positiv innstilling og jobber samvittighetsfullt for at teamet skal nå sine mål. Videre er det viktig at du trives med et høyt arbeidstempo og en atmosfære hvor det er høyt under taket. Du er også et ordensmenneske som holder stor grad av struktur og kvalitet fra start til slutt i dine leveranser.

 

Fortrinnsvis har du minimum en bachelorgrad innen HR, rekruttering, salg, IT eller lignende. Du kan vise til arbeidserfaring ved siden av studiene innen salg, kundeservice, rekruttering eller lignende.  

 

IT er et av de største satsningsområdene i ManpowerGroup globalt. Følgelig er det viktig for oss at du syns teknologi er gøy, og at du ønsker å fordype deg i nettopp dette.  

 

Hos oss vil du

  • Bli del av en humørfylt gjeng som mener at det å jobbe hardt, og samtidig ha det gøy på jobb er to sider av samme sak  
  • Få kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine kunder og konsulenter
  • Få muligheten til å utvikle deg innen rekruttering, salg og IT
  • Få dekket nødvendige kurs og sertifiseringer innen for eksempel bruk av verktøy for personlighets- og evnetesting mm.
  • Være med og videreutvikle et av Norges raskest voksende IT-utviklingsmiljø, samt jobbe med helt nye løsninger til norske markedet.  

 

Oppstart: Januar 2020.  

 

Høres denne jobben ut som noe for deg? Søk i dag!

Søknader vil behandles fortløpende.

Stillingsinformasjon

Kunde: Experis Academy
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: HR / personal
Underkategori: Rekrutteringskonsulent / koordinator, Personalkonsulent / medarbeider / koordinator, - HR / Personal / Rekruttering
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 01.11.2019
Søknadsfrist: 17.11.2019
Ref. nr.: 1031806
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Asseline Grindheim
asseline.grindheim@experisacademy.no

Marie Lilleås
Marie.Lilleas@experisacademy.no