Logistikk Academy

Logistikk Academy - en unik mulighet for deg som ønsker en karriere innen Logistikk.

 

Manpower har i samarbeid med Høyskolen Kristiania og våre samarbeidspartnere utviklet et unikt yrkesrettet karriereprogram innen logistikk. Programmet er nøye utviklet for å gi deltakerne kompetanse som næringslivet skriker etter. Vi tilbyr et skreddersydd utdanningsløp innen innkjøpsledelse og logistikk, med praktisk arbeid hos noen av Norges ledende virksomheter. Du vil i tillegg få karrierecoaching og serifiseringer i relevante fagmoduler- alt dette mens du mottar lønn og verdifull arbeidserfaring. Karriereprogrammet gir deg kort sagt en ettertraktet kompetanse og du vil få en kickstart på din karriere innenfor logistikk.

 

Om programmet

Manpowers Logistikk Academy er et 12 måneders karriereprogram som ender i fast jobb hos oss eller en av våre kunder. Under året kombineres studier med arbeid hos en av våre kunder. Studiene er tilpasset jobbhverdagen med faste samlinger, nettbasert undervisning, casearbeid og innleveringer. Gjennom hele programmet blir du fulgt opp av fagmentorer og karrierecoacher.

 

Les gjerne mer om programmet her - https://kristiania.no/logistikk-i-samarbeid-med-manpower/

 

Viktige egenskaper

Som deltager i et av vårt karriereprogram må du ha generell studiekompetanse og en genuin interesse for logistikk. Vi ser etter deg som er læringsvillig og har en sterk motivasjon for å ta bacheloremner innenfor logistikk i kombinasjon med jobb. Det er viktig at du har en god evne til å arbeide planmessig og effektiv, slik at du takler tunge dager på jobb i kombinasjon med studier og lesing på kvelden. Du er samvittighetsfull og stiller opp når det trengs, samt har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team.

 

Krav

- Generell studiekompetanse

- Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

- Gode PC-kunnskaper

- Evne til å arbeide planmessig og effektiv

- Ansvarsfull og stor arbeidslyst

- Serviceorientert

 

Vi tilbyr

- 30 høgskolepoeng innenfor logistikk og service

- Sertifisering i 5 fagmoduler innenfor Lean Logistikk

- Personlig karrierecoaching i 5 moduler fra ManpowerGroup

- Fast månedslønn, med mulighet til å arbeide ekstra

 

Føler du deg truffet?

Da ønsker vi at du sender oss en motivasjonstekst på hvorfor vi skal velge akkurat deg! Send din søknad så fort som mulig, det vil være løpende oppstart gjennom høsten 2019, med skolestart i begynnelsen av 2020.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Lagermedarbeider, Varemottak, Truckkjøring, Logistikk
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 15.11.2019
Søknadsfrist: 08.12.2019
Ref. nr.: 1031925
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Tarina Olimstad

Therese Alneman