Prosjektleder/Bid koordinator

Christian Berner Tech Trade -konsernet - notert på Nasdaq Stockholm, har 120-års erfaring med teknisk handelsvirksomhet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og systemløsninger med fokus på miljøteknikk fra europeiske produsenter til industrier og kommuner i Norge og Norden for øvrig. Konsernet har cirka 150 medarbeidere i hele Norden, og en nettoomsetning på omkring 600 MSEK.

 

Christian Berner AS er det norske datterselskapet. Vi er i dag 18 ansatte med kontorer på Tveita i Oslo. Vi har en bred kundebase i flere industrier og bransjer herunder; offshore, fiskeoppdrett, prosess og kjemi, vann og avløp med mer, både i offentlig og privat sektor. Christian Berner er et sterkt merkenavn kjent for kvalitet og solid gjennomføringsevne.

 

Vil du profesjonalisere leveransen vår innenfor fagområdet Prosess & Miljø?

 

For å videreutvikle vår produktsatsning innenfor fagområdet Prosess og Miljø søker vi en prosjektleder/bid koordinator. Dette er en nøkkelstilling med ansvar for å profesjonalisere tilbud- og prosjektleveransen. Du vil inngå i et dynamisk og faglig sterkt team. Stillingen er nyopprettet.

 

Ditt hovedansvar vil være å systematisere tilbuds- og leveransefasen og være selskapets prosjektleder fra ordre til leveranser samt støtte salg i deler av tilbudsfasen. Du vil være ansvarlig for å utvikle vårt prosjekteringsverktøy. Du vil også være avdelingens SPOC mot lokalt leverandørnettverk innenfor komplimenterende tjenester og produkter knyttet til systemleveranser og være sentral i videreutvikling av selskapets partnerprogram

 

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende arbeid relatert til prosess industri og som har god forretningsforståelse. Det er også vesentlig at du har høy teknisk kompetanse og dermed god forståelse av prosjektenes omfang og sans for å forstå komplekse detaljer i prosesser. Videre må du være interessert i IT løsninger og trives med å utvikle systemene for dokumenthåndtering og prosjekthåndtering. Vi mener denne rollen er for deg som har et operativt hode, er strukturert. tålmodig og agil.

 

Vi har leverandører i både inn- og utland, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk for å lykkes i rollen. Snakker du også tysk, er dette en fordel, men ikke et krav.

 

For at du skal trives her hos oss vil det være vel så viktig at du identifiserer deg med våre verdier åpenhet, læring og felleskap.

 

Vi tilbyr:

  • Jobb med anerkjente kunder og leverandører
  • Sterkt og godt fagmiljø
  • Stor handlefrihet og mulighet til å påvirke egen hverdag
  • Faglige utfordringer i kontakt med stor bredde i norsk industri
  • En spennende reise i en bedrift med langsiktige mål og store ambisjoner

 

Interessert?

Da vil vi at du skal sende inn CV og søknad.

Hvis du vil bli bedre kjent med oss kan du ta en tur innom vår hjemmeside http://www.christianberner.no/.

 

For mer informasjon, ta gjerne uforpliktende kontakt med Experis ved Yvonne Cagnol Hveem, tlf. 976 87 020, eller Anette Moen, tlf. 930 09 353.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: CHRISTIAN BERNER AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Mekanisk, Kjemi / Prosess, Prosjektledelse, Teknisk salg
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 25.11.2019
Søknadsfrist: 08.12.2019
Ref. nr.: 1031962
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 976 87 020
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Anette Moen
Telefon +47 930 09 353
Anette.Moen@no.experis.com