Er du glad i å lære, utvikle deg og bidra, og har du utdanning innen økonomi?

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Manpower i Kongsberg betjener byens store internasjonale teknologi-bedrifter innen industri, offshore, olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar, luftfart, romfart og fornybare industrier.

Bedriftene er verdens-ledende innen sine felt og vinner stadig nye kontrakter og finner nye forretningsområder. Fellesnevnere er arbeidsmiljø med fokus på kvalitet, innovasjon og profesjonalitet i alle ledd.

 

Behovet for motiverte og dyktige mennesker er stadig økende innen et bredt spekter av fagområder.

 

Kongsberg markedsfører seg som teknologiby, men byr også på rike naturopplevelser for alle årstider, kulturarrangementer som Kongsberg Jazzfestival, Glogerfestspillene, Kongsberg Musikkteater, og mye mer.

Byen har gode skoler, god barnehagedekning, internasjonal skole, og den veletablerte høyskolen har nylig fått status som universitet.

Kongsberg har nesten 30 000 innbyggere, kommunen har fortsatt ambisiøse vekstplaner og det bygges boliger og fasiliteter i høyt tempo.  Kongsberg ligger 8 mil fra Oslo.

Teknologi i midten omringet av natur, kultur og historie.

 

På vegne av våre kunder søker vi nå spesielt etter økonomer i ulike roller:

logistikk, innkjøp, planlegging,

prosjekt-leder, -koordinator, -assistent osv.

lønn og regnskap

controllere

andre merkantile roller

 

Hvis du har høyere utdanning innen økonomi eller administrasjon, lyst til å jobbe i tverrfaglige, tverrkulturelle dynamiske miljø så håper vi nettopp du vil registrere deg hos Manpower og søke på denne annonsen

Ønskede kvalifikasjoner

Høyere utdanning i økonomiske/ administrative fag

Gode IT-kunnskaper

Gode norsk og engelsk-kunnskaper

 

Manpower tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og ordnede arbeidsforhold, personlig oppfølging tilpasset ditt behov, store muligheter for faglig og personlig utvikling

 

 

Høres dette interessant ut?

OBS: Manpower legger om vårt rekrutteringssystem og i perioden 20 febuar til 27 februar må søkere sende CV og søknad på epost direkte til konsulent.

Konsulenter i Kongsberg:

 

Kristin Henriksen, 90 23 87 58, kristin.henriksen@manpower.no

Aurora Titulaer, 45 50 72 33, aurora.titulaer@manpower.no

Kari Kimmerud Larsen, 41 41 43 18, kari.kimmerud.larsen@manpower.no

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn, Bank / Finans / Forsikring, Innkjøp, - Ingen arbeidserfaring, Administrasjon, Lager og logistikk
Arbeidssted: Viken
 Kongsberg

Søk på stillingen

Publisert: 19.02.2020
Søknadsfrist: 25.02.2020
Ref. nr.: 1032300
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kristin Henriksen
Telefon 90 23 87 58
Kristin.Henriksen@manpower.no

Aurora Løitegaard Titulaer
Telefon 455 07 233
Aurora.Titulaer@manpower.no