Salgskonsulent bedrift

Vi utvider nedslagsfeltet vårt og etablerer kontor på Stord. I den forbindelse er vi på jakt etter vårt neste talent innen oppsøkende salg og kundeoppfølging i bedriftsmarkedet. Vi leter etter deg, som gjerne har god kjennskap til det lokale næringslivet i Sunnhordland, som er uredd og som vet hvor viktig det er å gi våre kunder den beste kundebehandlingen som overhodet mulig!

 

Vi tilbyr en svært spennende stilling i et voksende marked, hvor du spiller en stor rolle i utviklingen av vårt nye kontor. Kjenner du at du blir trigget av denne muligheten? Les videre og ta kontakt med vår rekrutteringspartner Manpower allerede idag!

 

Assist Haugesund AS ble etablert i Haugesund sensommeren 2014. Assist omsatte i 2018 for 51MNOK og ønsker å vokse med deg på laget som vår beste ressurs i Sunnhordaland.

Våre kunder er våre forbilder og vi ønsker at GØY skal være et konstant tilstand i alt vi gjør. Vi går aldri hjem uten å tømme tapt anropslogg. Vårt hovedkontor er i ny oppussede lokaler – Smedsundet 98 – rett ved kaien og i hjertet av Haugesund.

 

Søknadsfrist 20.februar. Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende, så det er ingen grunn til å vente med å sende søknad. Ansettelse kan skje fortløpende, og før fristens utløp.

Arbeidsoppgaver:  

 • Salg og rådgivning av løsninger innen print, IT og display til bedriftskunder
 • Oppsøkende salg mot nykunder innen bedriftsmarkedet
 • Oppfølging av eksisterende kunder
 • Utarbeidelse av tilbud
 • Tilfallende og lignede arbeidsoppgaver

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring med oppsøkende salg mot bedrift
 • Ønske om å jobbe målrettet med salgsarbeid
 • Kjennskap til IT
 • Førerkort klasse B 

 

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig
 • Fleksibel
 • Ansvarsbevisst
 • Strukturert og planleggende
 • Liker å vinne

 

Føler du at du ikke treffer alle kvalifikasjonene, men allikevel mener du kunne gjort en god jobb hos oss? Vi oppfordrer alle som blir trigget av bedriften vår, og av stillingsutlysningen, til å sende inn en søknad.

Ønsker du å høre mer om Assist og om denne stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Manpower for en uforpliktende samtale. Enten på mail: laila.haukas@manpower.no eller telefon: 48 03 24 46.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via Manpowers hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil. Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSIST HAUGESUND AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Kundeservice / callsenter, Salgsstillinger
Underkategori: Kunderådgiver / behandler / medarbeider, Salgskonsulent / selger, Ordrebehandler / mottak, Kundeservice / support / nettbaserte løsninger, Kundebehandler / Saksbehandler, Salgskonsulent, Key Account Manager, Salgssjef, Salgsmøtebooker, Selger, Salg
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Vestland
 Bømlo, Fitjar, Kvinnherad, Sveio, Stord
 Sunnhordland
Rolle: Fagperson, Annet, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 24.01.2020
Søknadsfrist: 20.02.2020
Ref. nr.: 1032482
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Laila Haukås
Telefon 48032446
Laila.Haukas@manpower.no