Fullstack .Net-utvikler - Graduate program

Experis Academy er en unik mulighet for deg som ønsker en karriere innen IT. Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos en av Norges ledende virksomheter - og vi garanterer fast jobb. Programmet gir deg kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør og en kickstart på din IT-karriere.

Nyutdannet innen IT og ønsker å jobbe som .NET-utvikler? Klarer du i tillegg å løse loffkoden under skjønner du hvorfor du bør lese videre.  

 

Gjennom Experis Academy får du en kickstart på din karriere og en unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør. Her vil du tilegne deg rett kompetanse og erfaring som gjør deg til en ettertraktet Fullstack .NET-utvikler. Programmet varer i 15 måneder og ender i fast jobb hos en av våre spennende kunder, eller hos oss her i Experis. Vi jobber aktivt ut mot over 1600 kunder, og tidligere Experis Academy-konsulenter har eksempelvis gått ut i jobb hos selskaper som Vipps, Handelsbanken, PayEx, OBOS, Nets, Distribution Innovation og Entur.  

 

"Jeg valgte Experis Academy på grunn av den skreddersydde opplæringen kombinert med at man i spesialiseringsperioden får mer spisset kompetanse. Dette gir meg ekstra trygghet og gjør meg bedre rustet i møtet med arbeidslivet." - Lene, .Net-utvikler i Experis Academy

 

Experis Academy starter med skreddersydd opplæring som løper over 3 måneder. Her kombineres teori, casearbeid og sertifiseringsløp i .NET hos vår samarbeidspartner Noroff. Det pedagogiske opplegget er basert på prinsipper som "accelerated learning" og "flipped classroom". De neste 12 månedene går du ut i en spesialiseringsperiode hvor du får brukt dine nye ferdigheter i praksis som konsulent for Experis Academy.  

 

I løpet av programmet vil du få:

 • konkurransedyktig lønn gjennom hele programmet – også under kursperioden
 • attraktive sertifiseringer innen .Net fra Microsoft
 • karrierecoaching fra Right Management
 • fagmentoring fra Experis

 

Du vil blant annet få bryne deg på følgende teknologier og metodikker:  

.NET Framework, .NET Core, C#, Visual Studio, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, NodeJS, React, Angular, Vue, JavaSript, Heroku, Docker, Scrum, Agile.

 

Vi ser etter deg som

 • minimum har en IT-relatert bachelor  
 • har en genuin interesse for programmering, og som gjerne bruker fritiden på dette
 • har 0-2 års relevant erfaring
 • liker komplekse problemstillinger, og som er tålmodig nok til å ikke rive av deg håret når koden ikke vil kjøre
 • har høy læringsevne, og som er svært sulten på å lære ny teknologi
 • liker å spille på lag, men som også forstår viktigheten av å være selvstendig
 • snakker og skriver flytende norsk og engelsk

 

For å bli en av oss klikker du på “søk på stillingen”, og du blir rutet til vår hjemmeside. Last opp CV, vitnemål og en kortfattet motivasjonstekst. Motivasjonsteksten må skrives på norsk for å bli vurdert.

 

Vi rekrutterer fortløpende, og aktuelle kandidater vil bli invitert til et intervju hos oss.  Er du bortreist? Ikke noe problem! Vi intervjuer deg gjerne på video.  

 

Oppstart: August 2020

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Experis Academy
Antall stillinger: 10
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling .Net, - IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 21.01.2020
Søknadsfrist: 28.02.2020
Ref. nr.: 1032583
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Mille Myhre
Telefon 92214737
Mille.Myhre@no.experis.com

Andreas Kverneland
Telefon 94837699
Andreas.Kverneland@no.experis.com