Prosjekt koordinator med god kjennskap til Excel

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vår kunde er en internasjonalt ledende leverandør innen olje og gass-bransjen og har høye standarder til kvalitet og god prosjektgjennomføring.
Bedriften er ledende på komplekse prosjektleveranser og dette innebærer spennende faglige utfordringer, høye kvalitetskrav og tverrfaglig samarbeid med kunder og kollegaer med ulik spesialistkompetanse, høyt aktivitetsnivå og varierte dager.

Spennende oppdrag kan vente for deg som har utdanning innen økonomi/ finans, er god på Excel og ønsker å jobbe som prosjektkoordinator i internasjonalt teknologi-konsern. Det er en fordel dersom du har erfaring fra ERP-systemer, gjerne Microsoft Dynamics/ Axapta2012 samt MS Excel.

 

Arbeidsoppgaver er etablering og oppfølging av prosjekt i Axapta, valutasikring, fakturering og andre relevante oppgaver aktuelt. Du vil jobbe med internasjonale kollegaer og samarbeidspartnere så du må trives med både norsk og engelsk kommunikasjon muntlig og skriftlig.

 

Bedriften preges av høyt engasjement, fleksibilitet og løsningsorientering og vi håper at du kan bidra praktivt med gode ideer og godt humør.

 

Vi kan tilby:

Langvarig oppdrag i internasjonal ledende konsern

Gode faglige utviklingsmuligheter

Konkurransedyktige betingelser

 

Høres det interessant ut?

Registrerer din CV hos www.manpower.no og søk stillingen. Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før søknadsfristen har gått ut.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon
Arbeidssted: Viken
 Kongsberg

Søk på stillingen

Publisert: 23.01.2020
Søknadsfrist: 20.02.2020
Ref. nr.: 1032623
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kristin Henriksen
Telefon 90 23 87 58
Kristin.Henriksen@manpower.no

Aurora Løitegaard Titulaer
Telefon 45 50 72 33
Aurora.Titulaer@manpower.no