Vårt mål er å "ta markedet" - vil du se til at det blir en realitet?

Fixrate er en markedsplass for store bankinnskudd. Vi gjør det enklere for organisasjoner med god likviditet å finne beste tilgjengelige tilbud på innskuddsprodukter hos norske banker.

Vår visjon er å utvikle gnistrende kundeopplevelser som gir enklere tilgang til bedre betingelser.
På kort tid har vi etablert samarbeid med 49 banker godt over 100 kunder har plassert penger via vår markedsplass, til et totalt volum på 11 mrd.

 

Siden oppstarten i 2017 har vi opplevd en formidabel vekst. Fixrate vokser nesten like raskt som hele den norske fondsbransjen til sammen. I fjor vokste vi med hele 156% - det er vi stolte av! Dette har vi fått til fra våre kontor i Trondheim og Steinkjer, til tross for at størsteparten av markedet er i Oslo. Vi ønsker å jobbe mer effektivt og sterkt mot markedet - et lønnsomt marked. Derfor bygger vi nå en salgsorganisasjon i Oslo som skal være med på å realisere potensialet til Fixrate.

 

Vårt mål er å «ta markedet» og din jobb som salgsleder er å se til at dette blir en realitet. Dette innebærer å fortelle potensielle kunder vår historie, og hvordan de på en raskt og enkel måte kan få bedre betingelser gjennom vår markedsplass. Og ikke minst, ivareta eksisterende kunder og deres behov.

 

For å lykkes kreves det at du er utholdende og ærekjær. Du vil ikke ha en kjent merkevare i ryggen og du vil ikke ha en etablert kundeliste å jobbe ut ifra. Men, du vil representere et selskap i formidabel vekst med et disruptiv konsept. Som ett av de fremste Fintech-selskapene i landet tilfører vi enkelhet til et marked og gir kundene våre tilgang til bedre betingelser. Hos oss får du muligheten til å være med på å bygge noe. Her er det en fremtid – og vi skal ha det gøy på veien!

 

Vi tror du har erfaring med teknisk salg mot bedriftsmarkedet, eventuelt er vant til å jobbe i digitale grensesnitt. Vår markedsplass påvirker virksomheters forretningsmodell, følgelig må du har troverdighet og tyngde til å utfordre og lære våre kunder å tenke nytt. Vel så viktig som salg er ditt bidrag til å utvikle markedsplassen og dens teknologi. Det er derfor kritisk at du har evner å fange opp kunders behov, for så å oversette dette til krav slik at vi kan videreutvikle teknologien.  

 

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis, Emil Lutterloh-Lie, mob. 468 91 281, eller Christer Berget, mob. 969 66 606. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 09. Februar. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: IT, Salgsstillinger, Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Key Account Manager, - Bank / Finans / Forsikring, Key Account Manager, Salgssjef, Selger, Salg
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 31.01.2020
Søknadsfrist: 23.02.2020
Ref. nr.: 1032638
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emil Lutterloh Lie
Telefon 468 91 281
Emil.Lutterloh.Lie@no.experis.com

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com