Barnehageassistent tilkalling

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Er du en leken og ansvarsfull hverdagshelt som vil bidra til at barn, vår viktigste ressurs, utvikler seg gjennom et godt leke- og læringsmiljø? Vil du tilegne deg bred erfaring ved å arbeide i ulike barnehager og avdelinger?

 

Manpower søker flere tilkallingsvikarer til barnehager i Ålesund og vi søker deg som er fleksibel i forhold til arbeidsmengde og kan være tilgjengelig ved behov.

 

Vi ønsker oss deg som trives rundt barn og fremstår som en trygg voksenperson for barna. Du må forstå barna, vise omsorg og selvsagt være engasjert i lek - både innendørs og utendørs.
Arbeidsdagen som barnehageassistent kan være hektisk, men den er også sosial og gøy. I tillegg får du møte mange nye spennende mennesker, både små og voksne, som er ivrige etter å bli kjent med deg.
Du blir en del av et faglig sterkt miljø med stor takhøyde, sammen med en herlig gjeng dyktige pedagoger og assistenter. Lønn i henhold til tariff.

 

Gyldig politiattest er nødvendig - vi vil hjelpe deg med å søke dette.

 

Høres dette ut som noe for deg oppfordrer vi deg til å søke umiddelbart, søknader vurderes fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg! Ta kontakt med Manpower sin representant ved spørsmål vedrørende stillingen

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Oppvekst og undervisning
Arbeidssted: Møre og Romsdal
 Ålesund

Søk på stillingen

Publisert: 03.02.2020
Søknadsfrist: 16.02.2020
Ref. nr.: 1032723
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Camilla Beate Botnen
Telefon 995 39 056
Camilla.Botnen@manpower.no