Det foregår nå vedlikehold på disse web-sidene i tidsrommet 20. februar 2020 kl. 16:00 GMT til 26. februar 2020 kl. 11:00 GMT. Innlogging er deaktivert, og web-sidene vil kunne oppleves noe ustabile. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

HR-Rådgiver til Norsk Kylling

Norsk Kylling AS og søsterselskapet Hugaas Rugeri AS er 100 % eid av REMA 1000 og produserer 30 % av alt hvitt kjøtt i Norge. Sammen med våre 150 produsenter sikrer vi en bærekraftig produksjon av sunn og trygg mat av høyeste kvalitet til REMA 1000-kunder i hele Norge.

 

Norsk Kylling er lokalisert på Støren ca. 4,5 mil fra Trondheim, men vil fra 2021 være lokalisert i nytt slakteri- og foredlingsanlegg på Orkanger. Hugaas Rugeri er lokalisert i Soknedal ca. 5,5 mil fra Trondheim. Selskapene har til sammen 360 ansatte og omsetter for 1,1 mrd.

 

Selskapene har de siste årene vært gjennom en betydelig omstillings- og utviklingsprosess, og har store ambisjoner for videre vekst og utvikling. Vår målsetting er å skape verdens beste næringsmiddelverdikjede gjennom å være verdensledende på dyrevelferd, kvalitet, miljø og kompetanse.  

 

 

Vi forsterker vår organisasjonsavdeling og søker HR-rådgiver til en av Norges mest spennende virksomheter innen næringsmiddelindustri. Har du lyst til å være med å skape verdens beste næringsmiddelverdikjede gjennom å bidra til et arbeidsmiljø preget av stolte, kompetente medarbeidere og samarbeidspartnere?

Stillingen rapporterer til Organisasjonsdirektør og vil inngå som en del av teamet i vår organisasjonsavdeling sammen med fagområder som lønn, kommunikasjon, HMS og administrative stabsfunksjoner.

 

I denne stillingen vil du få ansvar for flere prosesser og oppgaver knyttet til ulike

utviklingsprosjekter. Vi går en spennende tid i møte og du vil bli en viktig ressurs for bedriften i disse prosessene.

 

Vi ønsker oss en medarbeider som motiveres av å drive gode endrings-, omstillings- og kompetanseutviklingsprosesser, samt motiveres av å bidra til å sikre et godt og trygt arbeidsmiljø for alle ansatte. Øvrige arbeidsoppgaver vil i hovedsak være innenfor følgende områder:

 

• Lederstøtte og HR-faglige oppgaver som bla arbeidstidsordninger, oppfølging av ansatte, personaladministrasjon og IA-arbeid

• Arbeid for å sikre fokus på god HMS og ivaretakelse av et trygt og godt arbeidsmiljø

• Kultur- og organisasjonsutviklingsarbeid

• Rekrutteringsarbeid og bemanningsplanlegging

• Kompetanseutviklingsarbeid

 

Vi ser etter deg som har erfaring fra arbeid med mennesker, samt relevant utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring fra HR og/eller HMS-arbeid i en større virksomhet.

 

Du er selvstendig, robust og løsningsorientert, og trives i en utviklingsorientert organisasjon preget av høy aktivitet. Du liker å jobbe i tverrfaglige team, og motiveres av å jobbe sammen med dine kolleger for å skape resultater.

 

Hos oss blir du en del av en dynamisk verdikjedeorganisasjon med fokus på kontinuerlig utvikling og forbedring. Gjennom dette får du mulighet til å bidra inn i det vi mener er et av Norges mest spennende industriprosjekter.

 

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Christer Berget i Experis Recruitment på telefonnummer 969 66 606 eller Anne Dordi Alseth på telefonnummer 924 48 268.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

MERK: Det vil i perioden 19 – 26 februar ikke være mulig å søke gjennom annonsen. Dette skyldes systemendring hos Experis. Send søknad og CV per e-post til «christer.berget@.no.experis.com» og henvis til stillingsutlysning i emnefelt.  

Stillingsinformasjon

Kunde: NORSK KYLLING AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: HR / personal, Industri og produksjon
Underkategori: HR administrator, HMS leder / ansvarlig / administrator, HR rådgiver / advisor, HR medarbeider / konsulent / koordinator, HR manager / ansvarlig
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim, Midtre Gauldal, Orkland
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 20.02.2020
Søknadsfrist: 01.03.2020
Ref. nr.: 1032725
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Christer.Berget@no.experis.com

Anne Dordi Alseth
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com