Det foregår nå vedlikehold på disse web-sidene i tidsrommet 20. februar 2020 kl. 16:00 GMT til 26. februar 2020 kl. 11:00 GMT. Innlogging er deaktivert, og web-sidene vil kunne oppleves noe ustabile. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

IT-konsulent, 1.linje support

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

OBS! Fra torsdag 20.februar kl.17.00 til søknadsfristen onsdag 26.februar, vil det ikke være mulig å søke via søknadsportalen og alle søknader og CVer må sendes på mail til: stina-eirin.hjelmeland@manpower.no for å bli vurdert.  

 

Manpower søker deg som er nyutdannet innen IT, eller som har fagbrev i IKT-Servicefag! Du har kanskje ikke så mye erfaring innen feltet enda, men har et stort ønske om å få det! Vi har mange kommende oppdrag våren 2020, innen IT-support på 1.linje - både onsite, via telefon og saksystem. Derfor trenger vi nå flere engasjerte og serviceinnstilte IT-konsulenter. Dersom du også brenner for å skape en enklere IT-hverdag for dine brukere og innehar stor interesse for teknologi og problemløsning anbefaler vi deg å søke!

 

Vi tilbyr langvarige og kortvarige engasjementer, med et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver innenfor support og brukerstøtte. Videre tilbyr vi konkurransedyktig lønn og betingelser, samt at du vil få personlig oppfølging av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du også få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou), samt en mulighet til å være med på et utviklingsprogram med individuell oppfølging.

 

   

Aktuelle arbeidsoppgaver 

  • Onsite support
  • Oppgradering av utstyr, tanking av PC-er
  • Tickethåndtering, problemløsing og feilsøking
  • Klargjøring av utstyr
  • Support på PC og Mac
  • Dokumentasjon

 

Kvalifikasjoner

  • IT-utdannelse (fagbrev/høyskole) eller relevant erfaring
  • God teknisk forståelse og kunnskaper innen IT
  • Erfaring med Active Directory, Windows 10 og Office 365
  • Meget god fremstillingsevne i både norsk og engelsk er et krav

 

   

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: MANPOWER AS
Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 18.02.2020
Søknadsfrist: 25.02.2020
Ref. nr.: 1032736
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no