IT-konsulent, Onsite support

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Dersom du har stor interesse for teknologi og problemløsning, og samtidig brenner for å hjelpe brukere til en bedre og enklere IT-hverdag - så anbefaler vi deg å lese videre. Vi ser etter deg som er motivert til å gjøre en real innsats, og kan vise oss at du virkelig VIL noe! Du har utdanning innen IT, IKT-fagbrev, eller er en selvlært IT-guru - med erfaring innen IT-support.

Vi tilbyr rett kandidat et fulltidsengasjement, med mulighet for forlengelse. Det legges til rette for en motiverende arbeidshverdag med varierte supportrelaterte arbeidsoppgaver, som vil gi deg høy breddekompetanse. Stillingen finner sted hos en attraktiv arbeidsgiver, som vektlegger et godt arbeidsmiljø. Videre gir vi deg også personlig oppfølging av egen konsulent i Manpower, og tilgang til vår utviklinsportal; Power You, for å sikre din utvikling i rollen. Sist men ikke minst er det også konkurransedyktig lønn og betingelser.  

 

Så, hvem er du?

Du er serviceminded og engasjert, og har alltid kunden i fokus. Helst ser du muligheter, ikke problemer, og du evner å se både detaljer og det store bildet. Du er også opptatt av å arbeide proaktivt og levere kvalitet i det du gjør. Videre arbeider du godt selvstendig, samtidig som du også er en lagspiller og deler på din kunnskap!

 

 

Arbeidsoppgaver:

  • Onsite support
  • Oppsett og klargjøring av IT-utstyr
  • Installasjon av utstyr
  • Testing av image og applikasjonspakker
  • Bestilling av IT-utstyr
  • Oppfølging av saker hos Service Desk

 

 

Kvalifikasjoner

  • IKT-fagbrev, IT-utdanning, selvlært IT-guru, erfaring kan kompensere for utdanning
  • God teknisk forståelse og kunnskap innen IT
  • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk 

 

 

 

Arbeidstiden er 08.00-16.00, mandag til fredag, og snarlig oppstart er ønskelig.

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Er du den vi ser etter? Da ser vi frem til å høre fra deg!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 04.02.2020
Søknadsfrist: 18.02.2020
Ref. nr.: 1032753
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no