Brukerstyrt Personlig Assistent

Assister meg AS gir personer med nedsatt funksjonsevne skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom.

Er du vår nye super-assistent?

Å jobbe innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA) passer godt for deg som trives med å jobbe med mennesker og som ønsker å bidra til en bedre hverdag for et annet menneske.

 

Hver dag som assistent er ulik, og din jobb vil være å assistere med det bruker trenger hjelp til, når han/hun trenger hjelp til det. Arbeidssted vil variere, og kan for eksempel være hjemme hos bruker, på reiser eller på tur til butikken. Bruker kan være både barn, unge, voksne og eldre mennesker som av ulike grunner trenger hjelp til ulike gjøremål.

 

Er dette deg?

For å trives i denne jobben er det viktig at du er uredd, trygg på deg selv og enkelt tilpasser deg nye situasjoner og andre mennesker. Det er også viktig at du er selvstendig og at du tar til deg veiledningen som blir gitt. Det er en fordel om du har førerkort og gjerne disponerer egen bil.

 

Du skal jo jobbe hjemme hos bruker og i brukers liv, så det er også viktig at dere har god kjemi og kommuniserer godt med hverandre. Norskkunnskaper tilsvarende B2 er derfor et krav og personlig egnethet teller sterkere enn om du har helsefaglig erfaring.

 

Det vil likevel være en fordel om du er komfortabel med stell og personlig pleie. Det vil også være en fordel om du har noe kjennskap til medisinteknisk utstyr, som for eksempel PEG/sondeernæring, CPAP/BiPAP, trakeostomi, talemaskin eller annet utstyr/hjelpemidler. Du vil uansett få opplæring, så erfaring med dette er ikke et krav.

 

I tillegg kan det være en fordel om du er i god fysisk form, da tunge løft kan være en del av jobben. Det er også flott om du trives med daglige gjøremål som eksempelvis matlaging og enklere husarbeid. Dersom du har en inspirerende hobby eller fritidsinteresser ønsker vi at du nevner dette i søknaden også. Kanskje du og brukeren har felles interesser som kan gi gode felles opplevelser?

 

Arbeidstid:

Vi søker hovedsakelig etter deg som ønsker å jobbe hvilende eller våken natt, men også deg som kan jobbe faste helger og noen ukedager (både dag/kveld og nattevakter).

 

• 60% hvilende natt (innebærer hver tredje helg + ukedager)

• Ca 30% (hver tredje helg (dag+kveld) + ukedager)  

• Ca 16% (annenhver helg dagtid)

 

Det finnes med andre ord både store og små stillinger, og det er flott om du kan spesifisere når du er tilgjengelig i søknaden du sender til oss.

 

Alle søknader vil bli behandlet fortløpende og plettfri vandel må framvises før ansettelse!

 

Interessert eller har spørsmål?    

 

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet hos en av våre brukere.     

 

ManpowerGroup samarbeider med Assister meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Maria i ManpowerGroup.      

 

 

 

Vi håper å høre fra deg!   

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 4
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Andre faggrupper innen Helse, - Helse og sosialarbeid
Stillingstype: Fast, Deltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 04.02.2020
Søknadsfrist: 25.02.2020
Ref. nr.: 1032761
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Maria Kristine Rokstad Haugen
Maria.Haugen@manpower.no