Konsulent

Vi i Experis Finance bistår våre kunder ved behov for midlertidig forsterkning av økonomifunksjonen. Som en del av vårt rådgivningsmiljø bestående av 25 økonomikonsulenter bistår vi kunder med interimløsninger og prosjektstøtte, hvor vi skreddersyr oppdrag og ressurser etter kundens behov. Vi er lokalt forankret i Trondheimsregionen, men har et stort internasjonalt konsern i ryggen, som gir en stor og spennende kundeflate.

 

Experis Finance gir en unik utviklingsmulighet for deg som nyutdannet som ønsker en ekstra utfordring i starten av din karriere. Som konsulent hos oss vil du få prøve deg hos ulike typer virksomheter, roller og bransjer. Du vil bli engasjert i et vidt spekter av oppdrag og prosjekt, hvor du vil jobbe tett mot fag, men også en tydelig rådgiver inn mot ledelse. Alle roller vil bli knyttet opp mot din kompetanse og profil. Du vil få mulighet til å gjøre en forskjell i bedriftene du kommer ut til og har mulighet til å påvirke beslutninger. Dette vil gi deg utfordrende og stimulerende oppgaver og en bred faglig bredde og solid plattform for personlig utvikling.

 

Potensielle roller hos våre kunder kan være controller, prosjektøkonom, tyngre regnskapsroller, økonomisjef samt rådgiver eller øvrige roller i økonomiområdet.

 

Når du starter hos oss vil vi kartlegge din faglige kompetanse og tilrettelegge for at du skal kunne utvikle og bygge din individuelle karriereplan. Sammen med vår fagansvarlig legger vi en ramme for hva du ønsker, hvilke ambisjoner du har og hva du ønsker å prestere i kombinasjon med Experis Finance sin strategi, behov og mulighet for å imøtekomme dette.

 

Du vil bli synlig ressurs i et konsulenthus som er preget av høykompetanse og hvor vi vektlegger et godt arbeidsmiljø, både i sosiale og faglige sammenhenger. Vi etterstreber at man skal ha en god work/life balance som konsulent hos oss.

 

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse innen økonomi og gjerne relevant arbeidserfaring. Du kan vise til gode akademiske resultat. Som konsulent bør du trigges av faglige utfordringer og ha evne til raskt forstå kundens behov og virksomhet. Du er selvstendig, tilpasningsdyktig og har en nysgjerrighet som skaper troverdighet i møte med kunder.

 

Er du konsulenten som vil bli med oss inn i fremtiden?

Gå inn og søk eller ta kontakt med Ane Kristine Forseth på ane.kristine.forseth@no.experis.com for mer informasjon.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Prosjektcontroller , Controller, Økonomikonsulent , Business Control, Regnskapskonsulent, Økonomisjef
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim

Søk på stillingen

Publisert: 05.02.2020
Søknadsfrist: 01.03.2020
Ref. nr.: 1032772
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ane Kristine Forseth
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com