Lagersjef

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

"Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Møbelringen ble stiftet i 1985, og vi har siden da vokst til over 70 medlemseide butikker godt spredt over hele landet. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre.

 

Møbelringen er også opptatt av og støtte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt Norge."

 

I forbindelse med svangerskapspermisjon ut mai 2021 ser vi etter en kvikk og fleksibel person med interesse for møbler, interiør, lager og logistikk. Har du et ønske om å jobbe som lagersjef kan dette være en utmerket mulighet for deg!

 

Du kommer til å ha en sentral rolle, og du vil være bindeleddet mellom store deler av organisasjonen. Dagene dine vil ofte bestå av å dirigere lageret - jobbe med varemottak, plukk og pakk av varer, samt en tett dialog med reklamasjonsavdelingen.

Utover det vil bemanningsplanlegging på lageret også være en del av hverdagen, dette for å sikre kvalitet i alle ledd. Du rapporterer til daglig leder i butikken.

 

Arbeidstiden vil normalt være mandag til fredag - 08:00-16:00, men som ledersjef forventes det at du kan bidra litt ekstra dersom det blir nødvendig. Er turnus noe du trives med kan dette diskuteres nærmere.

 

Ønsket oppstart: begynnelsen av april 2020.

 

Vi ser for oss at du er:

Fleksibel, ansvarsfull og struktruert. Er du i tillegg i god fysisk form og er interessert i møbler vil dette bli ekstra gøy!

 

Vi er ganske sikker på at du har:

Førerkort: Klasse B (krav), generelle datakunnskaper, lagererfaring og/eller ledererfaring, og har gode norsk og engelsk kunnskaper.

 - Har du i tillegg truckførerbevis (T2 + T3) er dette et stort pluss.

 

Det vi ønsker å tilby deg er:

- Solid opplæring hos Møbelringen

- En varierende arbeidshverdag i et fantastisk arbeidsmiljø

- Parkeringsmuligheter om det ønskelig

- Tett og god oppfølging av rådgiver i Manpower

- Manpower sine mange personalgoder

 

Høres dette interessant ut? Send inn din søknad via "Søk på stillingen"!

Vi vurderer disse fortløpende.

 

Har du spørsmål du ønsker svar på, ta kontakt med Ingrid eller Ingeborg på epost.

Stillingsinformasjon

Kunde: HARALDSEN & CO AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Varehandel, Ledelse, Administrasjon, Lager og logistikk
Underkategori: Ledelse, Varemottak, Lageransvarlig / leder, Logistikk
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 11.02.2020
Søknadsfrist: 01.03.2020
Ref. nr.: 1032781
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ingrid Schjelderup
Ingrid.Schjelderup@manpower.no

Ingeborg Vestad Stensrud
ivsten@manpower.no