Hjelpearbeider / Sanerer

Er du en hjelpearbeider / håndmann / sanerer på jakt etter ny jobb? Vår spennende kunde er i vekst og har behov for skadesanerere til å styrke deres team. Vi kan tilby en interessant stilling i bedrift innen gjennoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Arbeidshverdagen er svært variert og meningsfull. Vi ønsker å komme i kontakt med ulike kandidater, både deg som er ledig for snarlig oppstart, deg som er i fast jobb og deg som tenker å flytte til Haugesund. Vi ser på ulike profiler og bakgrunner, men er en klar fordel hvis du har erfaring innen skadebegrensning. Vi oppfordrer alle som finner denne muligheten interesant, til å sende oss en søknad. Ta også gjerne kontakt på tlf: 99468140 eller mail: awaske@manpower.no om du har spørsmål rundt stillingsutlysningen. Stillingen er i utgangspunktet et engasjement, men med stor sansynlighet for fast stilling for riktig kandidat.

 

Søknadsfrist: Vi ansetter fortløpende og kaller inn til intervju på kort varsel. Send derfor inn søknad så fort som mulig.

Tiltredelse: Snarlig eller etter avtale.

Arbeidstid: Dagtid.

Arbeidssted: Haugesund.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring med hjelpearbeid innen bygg/anleggsarbeid er en fordel.
  • Erfaring innen skadebegrensning er også en fordel.
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig.
  • Førerkort kl. B.
  • Kl. BE er en fordel.

 

Personlige egenskaper:

  • Positiv og serviceinnstilt.
  • Selvstendig og ryddig.
  • Takler hektiske hverdager.
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Bygg og anlegg, Renhold, Tekniske håndverksyrker
Underkategori: Industrirenhold, Renholder u/fagbrev, Renholder m/fagbrev, Rørlegger m/fagbrev, Renhold av bygninger, Hjelpearbeider, Skadesanerer, Tømrer m/fagbrev, Tømrer u/fagbrev, Rørleggerassistent, Rørlegger u/fagbrev
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 06.02.2020
Søknadsfrist: 23.02.2020
Ref. nr.: 1032789
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +4799468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no