Det foregår nå vedlikehold på disse web-sidene i tidsrommet 20. februar 2020 kl. 16:00 GMT til 26. februar 2020 kl. 11:00 GMT. Innlogging er deaktivert, og web-sidene vil kunne oppleves noe ustabile. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Teknisk Innkjøper

Alcatel Submarine Networks Norway er et teknologiselskap som utvikler og produserer fiberoptiske sensorsystemer. Selskapet som er heleid av det franske selskapet Alcatel Submarine Networks (ASN), holder til på Rosten i Trondheim og har drøyt 60 ansatte.

 

Selskapet er nå i vekst etter at det har fått betydelige kontrakter for levering av havbunnsmonterte seismiske sensorer for akustisk avbildning av oljereservoar (såkalte PRM systemer). Det er derfor behov for flere kompetente ressurser som vil være med å bidra til videre utvikling i en svært spennende og hektisk periode.

 

Vil du ha en sentral rolle i et internasjonalt firma i vekst?

 

Vi søker en erfaren innkjøper med høy teknisk kompetanse. Du vil lede vår innkjøpsavdeling i Trondheim, og være et bindeledd mellom innkjøpsorganisasjonene her og vårt hovedkontor i Frankrike.

 

Som teknisk innkjøper hos Alcatel vil du være i kontakt med nye og eksisterende leverandører. Du evner å identifisere mulige leverandører, deres kapasitet og evne til å oppfylle de kvalitetskrav vi stiller.

 

Du vil også få ansvar for:

- I samarbeid med utviklingsavdelingen identifisere/etablere spesifikasjoner av komponenter til

  vårt instrumenteringssystem

- Etablere leveranseavtaler med leverandørene

- Optimalisere kostnader

- Vurdere innkjøpsstrategi og risiko knyttet til denne

 

For å lykkes i rollen må du være engasjert og selgende. Du er teamorientert, men evner også å jobbe selvstendig og strukturert. Du trives i en hverdag som preges av høyt tempo og varierende oppgaver.

 

Du har høyere utdannelse innen tekniske fag, helst innen elektronikk/fysikk. Du har lang erfaring fra innkjøp eller produktledelse, og gjerne kjennskap til R&D. Dine engelskkunnskaper er gode, både muntlig og skriftlig.

 

Hos Alcatel har vi et meget godt arbeidsmiljø, som karakteriseres av åpen kommunikasjon og medarbeidere som tar eierskap til jobben. Vi kan tilby spennende oppgaver, dyktige kollegaer og mulighet for personlig utvikling.

 

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Jannicke J. Leong på telefon 484 25 090 eller på e-post jannicke.jaeger.leong@no.experis.com.

 

Det vil i perioden 20 - 23 februar ikke være mulig å søke gjennom annonsen. Dette skyldes systemendringer hos Experis. Send søknad og CV per e-post til jannicke.jaeger.leong@no.experis.com.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ALCATEL SUBMARINE NETWORKS NORWAY AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Innkjøp
Underkategori: Subsea, Innkjøp / Materialadministrasjon
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 20.02.2020
Søknadsfrist: 23.02.2020
Ref. nr.: 1032800
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jannicke Jaeger Leong
Jannicke.Jaeger.Leong@no.experis.com