Support Specialist

 Arvato Financial Solutions leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer og respekterte lokale bedrifter, slik at de kan fokusere på deres egen kjernevirksomhet. Våre tjenester omhandler kontantstrøm i alle deler av kundens livssyklus: fra risikovurdering og svindelhåndtering til betaling, faktureringstjenester og inkasso.

 

Til vår Projects & Business Support avdeling søker vi deg som brenner for support og motiveres av å finne de beste løsningene for våre brukere og kunder. Ønsker du i tillegg personlig og faglig utvikling, og trives når du er omringet av engasjerte kollegaer som alltid er klare for og bidra til din læring? Da kan dette være midt i blinken for deg!

 

Arbeidsoppgaver:

 

  • Supportere Arvatos ulike finansielle løsninger innenfor netthandel, fakturaadministrasjon og finansiering for våre kunder.
  • Teknisk support på interne og kundehenvendelser
  • Håndtere og prioritere innkommende support «tickets», følge opp og avslutte saker samt gi tilbakemelding til brukerne
  • Delta i interne prioriteringsforum for utvikling
  • Bidra til kontinuerlig læring gjennom brukerstøtte, dokumentasjon og kursing
  • Støtte salg og KAM i salgsprosesser og kundemøter

 

Hvem er du?


Vi ser etter deg som har utdannelse på høyskolenivå og som har lyst til å bygge videre på din karriere innen IT. Du har grunnleggende SQL kompetanse og har gjerne noe erfaring med teknisk support eller helpdesk. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og er komfortabel med både norsk og engelsk som arbeidsspråk.

 

Vi tilbyr:

 
Som del av Business Support er du med i et team med høyt motiverte og kompetente kollegaer. Vi satser på våre medarbeidere og ønsker å få frem det beste i deg, både gjennom egne talentprogram, intern og ekstern kursing og med støtte fra engasjerte ledere som involverer seg i medarbeidernes trivsel og utvikling. Vi holder til i moderne og attraktive lokaler i Oslo sentrum med kort vei til offentlig transport.

 

Arvato er en sertifisert «Great place to work» bedrift, og vi jobber hardt hver eneste dag for å være nettopp det, et flott sted å jobbe. Vi har flere sosiale arrangementer, bland annet kickoff, sommerfest og julebord. Er dette din karrierevei videre, da ser vi frem til å høre fra deg!

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Arvato
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 10.02.2020
Søknadsfrist: 01.03.2020
Ref. nr.: 1032828
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emelie Eriksson
Emelie.Eriksson@no.experis.com

Ida Charlotte Fehn
Ida.Charlotte.Fehn@no.experis.com