Håndmann

Ønsker du å benytte kroppen som arbeidsverktøy? Vi er på jakt etter kandidater for forskjellige typer engasjement. Både avtalte perioder og tilkallingsoppdrag. Vi har ikke krav til kvalifikasjoner, annet enn at man er i fysisk god form og ønsker å jobbe aktivt. Dette er en generell annonse på bakgrunn av at vi har flere kunder som har behov for håndmenn/hjelpearbeidere. For den rette kan det fort ende i lengrte engasjement, evt. fast jobb. Ta gjerne kontakt på tlf: 99468140 eller mail: awaske@manpower.no om du har spørsmål rundt stillingsutlysningen.

 

Søknadsfrist: Vi ansetter fortløpende og kaller inn til intervju på kort varsel. Send derfor inn søknad så fort som mulig.

Tiltredelse: Snarlig eller etter avtale.

Arbeidstid: Dagtid.

Arbeidssted: Haugesund.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Vi har i utgangspunktet ikke krav om kvalifikasjoner. Men vi ser etter deg som er i fysisk god form og som vil bruke kroppen som arbeidsverktøy. Det er en fordel om man har førerkort kl. B, evt. BE. Arbeidsoppgaver vil variere fra oppdrag til oppdrag.

 

Personlige egenskaper:

  • Positiv og serviceinnstilt.
  • Selvstendig og ryddig.
  • Takler hektiske hverdager.
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: Bygg og anlegg, Tekniske håndverksyrker
Underkategori: Hjelpearbeider, Skadesanerer, Grunnarbeider, Tømrer u/fagbrev
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat, Deltid
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 11.02.2020
Søknadsfrist: 23.02.2020
Ref. nr.: 1032840
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +4799468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no