HR Advisor

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Survitec er en global leder innen løsninger av sikkerhets- og redningsutstyr med mer enn 3000 ansatte på verdensbasis, 8 produksjonslokasjoner, 15 offshore support senter og over 70 servicestasjoner. Survitec har også et nettverk bestående av over 500 tredjeparts servicestasjoner og distributører. Med en historie som strekker seg over 160 år, og gjennom anerkjente merkevarer knyttet til sikkerhet, står Survitec for innovasjon, teknologisk utvikling og kvalitet, og er med dette den foretrukne leverandør av løsninger innen sikkerhets- og redningsutstyr. I tillegg til å ha service og produksjon av flere av industriens ledende produkter er Survitec partner med flere av de mest velrennomerte selskapene i industrien for å sikre at de kan tilby raskest mulig service av høyeste kvalitet.

 

I Skandinavia har Survitec syv lokasjoner: i Stokmarknes, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Bergen, Oslo, Gøteborg og Odense. I tillegg har de et nettverk av partnere i Norge, Sverige og Danmark. Se www.survitecgroup.com for mer informasjon.

HR Advisor

 

Vår kunde Survitec Norway ser etter en strukturert og selvstendig HR rådgiver i engasjement på 12 til 18 måneder. I engasjementet vil du vil være direkte ansatt hos Survitec. Som HR Advisor i Survitec skal du være en støtte for og gi veiledning til 130 motiverte ansatte i Survitec sine selskaper.

 

«Vi har omsorg for våre ansatte og investererer i deres utvikling” er en av kjerneverdiene til Survitec. For å videreutvikle de ansatte etterstreber Survitec å skape et miljø for kontinuerlig læring og utvikling. Som deres HR-rådgiver vil du veilede deres ledere i å utvikle både deres ansatte og organisasjonen for å oppnå dette.

 

Arbeidsoppgaver:

 

 • Være en støtte- og rådgivningsfunksjon i HR-relaterte spørsmål
 • Veilede i forhold til arbeidsmiljøloven og regelverk rundt kontraktsarbeid
 • Veilede i lønnsspørsmål og administrere årlige lønnsoppgjør
 • Koordinere pensjons- og personalforsikringer
 • Bidra til utforming av felles personalhåndbok
 • Oppdatere personalmapper
 • Rapportering
 • Rekruttering

 

Eventuelt andre oppgaver knyttet til organisasjonens behov.

 

Arbeidssted vil være i Gangstøvika, Ålesund, eller eventuelt Lysaker, Oslo. Survitec har syv ulike lokasjoner i Skandinavia og noe reisevirksomhet må derfor påregnes. Du vil inngå i et team av dyktige HR-spesialister i Survitec Group.

 

Vi ser etter deg som:

 

 • Liker å arbeide med mennesker
 • Har erfaring innen HR eller relevant høyere utdanning
 • Har god kjennskap til regelverk
 • Er selvstendig, strukturert og pålitelig
 • Liker å jobbe i et hektisk miljø og ser muligheter i endringer
 • Har god arbeidskapasitet og mulighet til å reise til Survitec sine ulike lokasjoner i Skandinavia

 

Hvis du i tillegg er sterk i engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig, da er det DEG vi ser etter!

 

Survitec tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø i en spennende internasjonal organisasjon i stadig utvikling, konkurransedyktige betingelser, varierte oppgaver og gode utviklingsmuligheter.

 

Obs! Kort søknadsfrist, vi oppfordrer deg til å være rask med å søke! Klikk på «Søk her»-knappen, eller registrér søknaden din på www.manpower.no. Har du spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med Manpowers representant på epost: camilla.botnen@manpower.no, eller på telefonnr.: 99539056

Stillingsinformasjon

Kunde: SURVITEC NORWAY AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: HR / personal
Underkategori: HR administrator, HR rådgiver / advisor, HR medarbeider / konsulent / koordinator, HR manager / ansvarlig
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Møre og Romsdal
 Ålesund
 Ålesund eller Oslo
Rolle: Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 13.02.2020
Søknadsfrist: 20.02.2020
Ref. nr.: 1032870
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Camilla Beate Botnen
Telefon +47 99 53 90 56
Camilla.Botnen@manpower.no

Terje Natvik
Telefon + 47 90 75 78 14
Terje.Natvik@manpower.no