IT-medarbeider, 1.linje Servicedesk

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

I et samfunn hvor stadig større andel av finansielle transaksjoner utføres over digitaliserte betalingsløsninger, er stabilitet i våre systemer en avgjørende faktor og forventningene til oss er store. Dette ansvaret tar vi på alvor, og vi vil derfor ha med oss Norges beste ressurser på området.


Vi tilbyr nå rett kandidat en mulighet til å få starte sin karriere hos en av våre største bankkunder i Oslo sentrum! Du vil jobbe i deres Servicedesk som IT-suppormedarbeider, i et fulltidsengasjement som har oppstart snarest. Her får du en unik mulighet til å jobbe i et internasjonalt konsern med godt arbeidsmiljø. Videre får du gode muligheter til utvikling, og god oppfølging av engasjerte konsulenter hos Manpower.

 

Du har utdanning eller erfaring innen IT og IT-brukerstøtte, og du brenner for å skape gode brukeropplevelser. Vi ser etter deg som syns det er gøy å yte god kundeservice, som er god på å følge opp og ta initiativ, og som trives i et hektisk miljø hvor du har mange baller i luften. Du er engasjert i det du tar på deg, og får ting gjort!

 

Arbeideroppgaver:

  • Besvarelse av innkommende telefonhenvendelser fra bankens ansatte fra hele landet
  • Sakshåndtering, problemløsning og feilsøking
  • Support på mobiltelefoni og annet utstyr

 

Vi søker deg som:

  • Har utdanning innen IT eller erfaring fra arbeid innen 1. linjesupport
  • Kommuniserer flytende muntlig og skriftlig i norsk og engelsk
  • Synes det er gøy å bistå i et hektisk miljø
  • Trives godt med å videreformidle dine tekniske kunnskaper til andre

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 14.02.2020
Søknadsfrist: 02.03.2020
Ref. nr.: 1032882
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no