Avdelingsleder

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Sweco i Norge har løst problemstillinger med rådgivning til Norske veiforvaltere i over 27 år. Selskapets fokus har i denne perioden har vært optimalisering av drift- og vedlikeholdsoppgavene med henblikk på veie i Norge. Selskapet har samlet inn data om det norske vegnettet, og på bakgrunn av dette gitt veiforvaltere råd innen optimal drift og vedlikehold i hele Norge. Vi har utviklet Pavement Management Systemet RoSy® PMS, som er implementert i mange norske og utenlandske vei administrasjoner, og som vedlikeholdes og utvikles i takt med tidens krav. Siden 1967 har vi produsert og utviklet utstyr til måling av belegningers bæreevne (FWD, HWD og PRIMA 100 - den bærbare bæreevnemåleren).

 

Sweco planlegger og designer fremtidens byer og samfunn. Vårt arbeid resulterer i bæredyktige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektrisitet og rent drikkevann. Med 14.500 medarbeidere i 15 land kan vi tilby våre kunder den rette kompetansen til ethvert prosjekt. Vi løser hvert år oppgaver i 70 land over hele kloden. Sweco er Europas største virksomhet innen arkitektur- og ingeniørrådgivning med en omsetning på omkring 15,2 milliarder svenske kroner (1,7 milliarder euro). Virksomheten er notert på NASDAQ OMX Stockholm AB

Som leder av Sweco Pavement Consultants Norge, vil du få ansvaret for å realisere de ønskede resultat og vekstmål i et spennende marked hvor Sweco Pavement Consultanets er markedsleder.

 

Det er naturlig for deg å være i dialog med kunder for å sikre at konseptløsninger skaper den rette kundeverdi på kort og lang sikt. Du jobber på et strategisk, taktisk og praktisk nivå hos kundene og andre aktuelle nettverk.

Du er i staned til å skape, utvikle og motivere teamet. Sikre at teamet har riktig kompetanse og er tilgjenglig for kundene.

 

Du vil være en del av et faglig nettverk med kollegaer fra Sverige og Danmark, hvor markedskunnskap deles, prioriteres og implementeres.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre strategiplan
 • Realisere avdelingens budsjett og nøkkeltall
 • Sikre at konseptløsningene er i tråd med markedet og kundenes behov
 • Utvikle organisasjonen
 • Bygge nettverk
 • Skape vekst
 • Ha det overordnede kunde- og prosjektansvaret
 • Delta aktivt i salg og prosjektarbeid

 

Din profil:

Du brenner for å jobbe med konsulenttjenester og programvare for vedlikehold og drift av det kommunale veinett. Du blir motivert av det ansvaret som ligger i rollen som avdelingsleder, hvor du tar ansvaret for å drive frem fagligutvikling på området.

Din utdanning er enten teknisk eller forretningsorientert.

 

I tillegg har du:

 • Erfaring i å gi råd til offentlig sektor og entrepenører
 • Erfaring fra anbuds- og bid arbeid
 • Erfaring i prosjektledelse
 • Evne til å forstå og tolke gjeldende lover og regelverk
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

 

Vi kan tilby:

En spennende hverdag i et internasjonalt konsern. En mulighet til å få være med å bygge og skape vekst i ett av de ledende rådgivende ingeniørfirmaene i Europa.

Ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser.

 

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Distriktssjef i Manpower Tommy Dahl Evensen på Tlf: 41227281 eller E-post: tommy.evensen@manpower.no,

for en uforpliktende samtale.

 

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Link til hjemmeside: www.rosy.no

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SWECO PAVEMENT CONSULTANTS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon, Engineering (Ingeniøryrker), Ledelse
Underkategori: Teknisk salg, - Administrasjon / Ledelse / Management for Hire, Prosjektleder, Ledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Vestfold
 Tønsberg
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 20.03.2017
Søknadsfrist: 09.04.2017
Ref. nr.: 1021591
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Tommy Dahl Evensen
Telefon 41227281
Tommy.Evensen@manpower.no