Experis er i vekst, bygg din karriere med oss!

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

  

Vi leter etter utviklere med 3 - 5 års erfaring til et spennende programvarehus i Rogaland. Ved tett samarbeid med bedriftens applikasjonskonsulenter, vil en jobbe seg frem til ny gode løsninger, fder det vil være kort vei fra ide til ferdig produkt hos sluttkunde. Stillingen krever høy grad av nøyaktighet, selvstendighet og kreativitet.

 

Vi søker etter kandidater med:

 • Formell høyere utdannelse innen IT
 • Net / C# eller tilsvarende utvikler kompetanse
 • Kjennskap til webutvikling
 • SQL kompetanse
 • Forståelse for logistikk og regnskapsprosesser

 

Personlig egenskaper:

 • Evne til å jobbe selvstendig, analytisk, er utadvendt og målrettet.
 • Gode kommunikasjonsevner, både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Kreativ og løsningsorientert
 • Må kunne håndtere flere "baller i luften" samtidig

 

 

 

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med å videreutvikle Norges største rekrutterings- og konsulent selskap?  Vi arbeider med de største bedriftene i Norge og internasjonalt. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, samt varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, et sterkt miljø der du får god oppfølging av din egen mentor og personlig karriereveiledning. Du vil få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer og kan tilby et bredt spekter av ulike kurs.

 

 • Tilgang på et av Norges største nettverk med kontakter og jobbmuligheter i mange av de største og mest annerkjente selskapene
 • Oppfølging av en organisasjon dedikert til ordentlig og etisk forretningsdrift (kåret av Ethisphere til en av verdens mest etiske selskaper)

 

 

Interessert?

Klikk Søk stilling for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV å søke stillingen. Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Kari Robberstad på mail jorgen.lohne.morken@no.expeirs.com eller på tlf 90702517.

 

Besøk oss på www.experis.no og følg oss på LinkedIn på Experis Norway www.linkedin.com/company/experis-norge

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Utvikling .Net, Utvikling C/C++, Utvikling Annet
Stillingstype: Fast, Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger
Rolle: Fagperson, Rådgiver, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 22.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1022872
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com